Ulan cevo iyilik yapak dedik hata ettik. 50 verdik akşama sende dedi 2 akşam geçti bugün 3. AkşamKesbişolsun neoltu
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ulan cevo iyilik yapak dedik hata ettik. 50 verdik akşama sende dedi 2 akşam geçti bugün 3. AkşamKesbişolsun neoltu
Yalnız bu konu diğer arkadaşlara da patladı artık kimse kimseye guvenmicek. Ben daha kralın oğluna borç vermem.
Ben istesem 40 dereden su getirirsin haUlan cevo iyilik yapak dedik hata ettik. 50 verdik akşama sende dedi 2 akşam geçti bugün 3. Akşam
Su yok sanaBen istesem 40 dereden su getirirsin ha
Cevo senin bende kredin var ayipsin. Gecen özelden yaz 50 sende dedim yazmadınBen istesem 40 dereden su getirirsin ha
GünaydınGünaydın
Bildirim gelmiyorduGünaydın
Aynen öyle ??Bildirim gelmiyordu
gelde şunun için adam vurma hadi nasıl vurmucaksan.Benimkini sil istemiyorum. Adamsın sen başkaları gibi değilsin
Bende aynı düşüncedeyimBorç yiğidin kampısı derler ama ben hiç bırakmam şayet geri dönüşümsüz bile gönderilmiş olsa ben yine gönderirim
Kişiden kişiye değişirBende aynı düşüncedeyim
Mesela @Muric81 diye biri. Yaw ne zaman ne aldıysa zamanında döndü. Hiç sektirmedi.Kişiden kişiye değişir
O ibine 5 para etmez???Mesela @Muric81 diye biri. Yaw ne zaman ne aldıysa zamanında döndü. Hiç sektirmedi.
Cimridir ama aldığını söz verdiği zamanda verir ?O ibine 5 para etmez???
Bazen bazı şeyler istem dışı gercekleşir ödiyemessin ama 2 gün sonra ödersin ama ödersin o zaman adamsındırCimridir ama aldığını söz verdiği zamanda verir ?
Dipnot @frkan1903Bazen bazı şeyler istem dışı gercekleşir ödiyemessin ama 2 gün sonra ödersin ama ödersin o zaman adamsındır
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!