Valla ne varsa bas bak 2 oldu bile tek başına 11 bile atar Portekiz averaja ihtiyaci var bu takımı bulmuş boş gecmezlerO kadar yük maalesef
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Valla ne varsa bas bak 2 oldu bile tek başına 11 bile atar Portekiz averaja ihtiyaci var bu takımı bulmuş boş gecmezlerO kadar yük maalesef
Senaryo sonu eydolu atlayacak köprü aramaktadır.....1000 liram olsa Portekiz u 21 maçına 7.5 üst oynardım 1.85 orandan korkmadan basardım.senin paran var bas ??
3 oldu sen köprü deSenaryo sonu eydolu atlayacak köprü aramaktadır.....
Sen oynamadigina pişman olup atlama köprüden ??Senaryo sonu eydolu atlayacak köprü aramaktadır.....
Ben denize bodoslama dalacamSen oynamadigina pişman olup atlama köprüden ??
Dakika 20 5 oldu ?? değil 1000 2000 olsa basardim vallahiBen denize bodoslama dalacam
Cukk olmayınca ver tuyoyiu MKEDakika 20 5 oldu ?? değil 1000 2000 olsa basardim vallahi
İnan Portekiz gevsemesin 15 rahat atar bunlara ????Cukk olmayınca ver tuyoyiu MKE
Dakika 25. 6.0 ??Cukk olmayınca ver tuyoyiu MKE
Paranız olduğu zaman saklıyorsunuz bizden ???@eydolu4731 8-0 oldu bile abi sende para varken vermiyon
1000 atsan 45 dakikada 850 kâr@eydolu4731 8-0 oldu bile abi sende para varken vermiyon
Abim ne zaman sakladım kaç kere özelden maç istedim ya gelmedi biliyorsun yazmadığımda da rol açıyorum lose oluyor görüyorsunuzParanız olduğu zaman saklıyorsunuz bizden ???
Şaka yapiyom la ne aliniyon ??Abim ne zaman sakladım kaç kere özelden maç izledim ya gelmedi biliyorsun yazmadığımda da rol açıyorum lose oluyor görüyorsunuz
Çok inandırıcı yazmıştın abi ondan ?Şaka yapiyom la ne aliniyon ??
9 orandan 12 üst 180 bastım bakım ne olacakŞaka saka
1.600₺ gaymeee9 orandan 12 üst 180 bastım bakım ne olacak
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!