İlerde olabilme ihtimali kaç????Şuan mümkün YOKKKKK. telefon aldım. Maaşın yatmasını bekliyorum
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
İlerde olabilme ihtimali kaç????Şuan mümkün YOKKKKK. telefon aldım. Maaşın yatmasını bekliyorum
Artık 0İlerde olabilme ihtimali kaç????
Geldim dağıtım yoksa dün sabah 8 den beri uyumamisim uyuyacağım@BMW gel bura??
Sadece çekim paylaş. Sonra gg.
Nolmus boston cybereBoş dön kuru mke
Sadece 6k mı ?? ödemelerimiz var yapcak bir şey yok.Cimri pala 6k çek kimseye 1 kuruş atma
Paraaaaaaaaaaaaa allah belanı versin Paraaaaaaaaaaaaa sensiz neden olmuyor Paraaaaaaaaaaaaa@BMW gel bura??
Frkan maşallah artık zengin. Ufakta olsa hergün roll varBoş dön kuru mke
Abi 20 30₺ ile yapıyorum ya ne zenginliği hiç kazanamıyorum ki hep lose ?Frkan maşallah artık zengin. Ufakta olsa hergün roll var
Bı yumurta kır yiyekAbi 20 30₺ ile yapıyorum ya ne zenginliği hiç kazanamıyorum ki hep lose ?
bugün zeytine kafa atıyoruz ya ??Bı yumurta kır yiyek
Şaban gibi zeytine ekmek ban da oda bitmesinbugün zeytine kafa atıyoruz ya ??
Abi bugün canım muz çekti oda bütük kalmış 6₺ verdim bir muza ya zoruma gitti ??Şaban gibi zeytine ekmek ban da oda bitmesin
Meyveler ateş pahasiAbi bugün canım muz çekti oda bütük kalmış 6₺ verdim bir muza ya zoruma gitti ??
Kafa atma ağzına atbugün zeytine kafa atıyoruz ya ??
Ağzıma atarsam biter ??Kafa atma ağzına at
1000 liram olsa Portekiz u 21 maçına 7.5 üst oynardım 1.85 orandan korkmadan basardım.senin paran var bas ??Kafa atma ağzına at
Sorma abi ya içlerindeyim marketteyim ya fiyat görünce kahroluyorumMeyveler ateş pahasi
O kadar yük maalesef1000 liram olsa Portekiz u 21 maçına 7.5 üst oynardım 1.85 orandan korkmadan basardım.senin paran var bas ??
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!