Onun ben beynini si... Aptal çocuk aklını kullanmadiÖmeri mi diyon la battı o çocuk yazık oldu mk.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Onun ben beynini si... Aptal çocuk aklını kullanmadiÖmeri mi diyon la battı o çocuk yazık oldu mk.
kalp var ondasana odul yok ben el koyuyorum
KARDEŞ YALAKA ADAMLARI SEVMEM PARAYA TAPAN İNSANLARI
Rahat takıl alinmamKazandı kazandı ama o para 2 dk durmaz onda o yüzden kazanmadı sayabilirsin ?? şaka yapıyorum alınma @BMW
evet TAPIYORLARDI ONAÖmeri mi diyon la battı o çocuk yazık oldu mk.
evet TAPIYORLARDI ONA
Paranin gucuevet TAPIYORLARDI ONA
biliyorumMk malı milyona yakın para kazandı batırdı serhata 500 taktı birde.
Hacim seninde cok hatan var@Boyka01 orası paraya tapar zamanında hepsi tapıyordu bana ömerden önce ah ah kimler kimler varda susuyorum işte ?
YAW YOK 2 FORUM KAVGA ETTİ 1 TANE ADAM İCİN MKParanin gucu
Daha çocuktu o o kadar parayı birarada görmeyen birisinin sonu böyle olacağı belliydiMk malı milyona yakın para kazandı batırdı serhata 500 taktı birde.
Adam dedigin daha cocukYAW YOK 2 FORUM KAVGA ETTİ 1 TANE ADAM İCİN MK
Benim hatam afedersin herkese inanmam oldu çocuk hiç unutmam derneğe yem alıcam diye benden 500 tl aldı gidiş o birisi 100 tl istede yanlışlıkla 1000 attım geri dönmedi etme bulma dünyaso biryerden cıkar mutlakaHacim seninde cok hatan var
AlooooooAdam dedigin daha cocuk
Paramı ver?YAW YOK 2 FORUM KAVGA ETTİ 1 TANE ADAM İCİN MK
DefolAloooooo
Benim hatam afedersin herkese inanmam oldu çocuk hiç unutmam derneğe yem alıcam diye benden 500 tl aldı gidiş o birisi 100 tl istede yanlışlıkla 1000 attım geri dönmedi etme bulma dünyaso biryerden cıkar mutlaka
Daykooooo
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!