Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Rolling BOYKA İLE 5 KİŞİ 50 TL SAATİ

mahmut8021

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
KARDEŞ YALAKA ADAMLARI SEVMEM PARAYA TAPAN İNSANLARI

BEN ROLLERİMDE VS VEYA BASKASINDA DA BÖYLEYİP GOY GOY EGLENMEK ASIL OLAY KİMSE PADİŞAH DEĞİL BU FORUMU SEVİYORUM ADMİNLERİ SEVİYORUM
HATTA FORUM SAHİPLERİ DE ARKADASIM YANİ O DERECE DİYİM O GECENKİ ROLLERİ BEN SÖYLEDİM YAPAK DİYE ORTAM İYİ GECEN EYLÜL FELAN FENA İYİYDİ GENE TOPLICAZ İNŞALLAH.

Mk malı milyona yakın para kazandı batırdı serhata 500 taktı birde.
Iyi yapmış serhatta süzme pic **

kadircan4747

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Benim hatam afedersin herkese inanmam oldu çocuk hiç unutmam derneğe yem alıcam diye benden 500 tl aldı gidiş o birisi 100 tl istede yanlışlıkla 1000 attım geri dönmedi etme bulma dünyaso biryerden cıkar mutlaka
Senin hatan yaptigin dagitimlardan sonra orada milletten para istemen

dardanel31

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Senin hatan yaptigin dagitimlardan sonra orada milletten para istemen
Para istediğim şeyisi kardeşim özelden ben borç diye attım öyle zevk için değildi yok 1 gün sonra dönerim yok 2 gün sonra dönerim falan filan dayanamadım mecbur açtım ama dönen sadece turbo ve muriç oldu turbo yalakadır ama gerçekten o forumda coğu kişiden adamdır herzaman dile getirdim

kadircan4747

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Para istediğim şeyisi kardeşim özelden ben borç diye attım öyle zevk için değildi yok 1 gün sonra dönerim yok 2 gün sonra dönerim falan filan dayanamadım mecbur açtım ama dönen sadece turbo ve muriç oldu turbo yalakadır ama gerçekten o forumda coğu kişiden adamdır herzaman dile getirdim
Yahu borç alip kaç kişi geri ödemiştir o mantığa gidersen benim en 10 k alacagim vardır 2 forumdan

pardonelimkaydı

Kayıtlı Üye

Bir kere döndü diye de her zaman dönecek diye bir şey yok onu da unutmamak lazım. Ben geçen turboya teklifte bulundum sana para atayım dönmezsen ifşanı açarım forumu terk edersin dedim kabul edemedi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap