Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kazandı Boyka01 / TEK MAÇ

frkan1903

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
bilmiyorum aynı nick ?
Valla dostum şuan ağır suçlama yaptın çok alındım beni tnaıyan tanır 2 yıldır eskiler bilir eski rolingciyim milyarlar dağıttım şu aralar sıkıntım çok o yüzden her elime geçeni bu forumda açıp 25 20₺ dağıtmaya çalışıyorum ams şu dediğin o kadar zoruma gitti ki o kadar insan bana güvenir ki para transferlerinde aracı olurum gözleri kapalı bana verirler @eydolu4731 @Samurai1 en yakın örnek sizlersizin

frkan1903

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Tebrikler bu arada hayatında da başarılar dilerim ama şuan canımı o kadar sıktın ki şu suçlamayla

Kerim1907

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Furkani uzun zamandır tanırım reis bir yanlışlık var öyle birisi değil
DOSTUM MUHABBET SU B.BİZDEN DE ÖMER VAR YA BUNUN İCİN 2 FORUM BİRBİRİNE GİRDİ NEYSE

BÜGÜN DE GELDİ BU NİCKLE BİRİ O FORUMDA ETKİNLİK ACTI 4 KİŞİ 30 MU NE SONRA CEKİLİŞİ YAPTI

YOK B.BİZDEN ADAMI S.KER FELAN YAPTI

DURUM BU

frkan1903

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
DOSTUM MUHABBET SU B.BİZDEN DE ÖMER VAR YA BUNUN İCİN 2 FORUM BİRBİRİNE GİRDİ NEYSE

BÜGÜN DE GELDİ BU NİCKLE BİRİ O FORUMDA ETKİNLİK ACTI 4 KİŞİ 30 MU NE SONRA CEKİLİŞİ YAPTI

DURUM BU
Benim böyle bir etkinlikten haberim yok

MANDALİNA

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı

DURUM BU
görüntü varsa atsana buraya belki aynı nicki alan başkasıdır kardeş

Samurai1

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Valla dostum şuan ağır suçlama yaptın çok alındım beni tnaıyan tanır 2 yıldır eskiler bilir eski rolingciyim milyarlar dağıttım şu aralar sıkıntım çok o yüzden her elime geçeni bu forumda açıp 25 20₺ dağıtmaya çalışıyorum ams şu dediğin o kadar zoruma gitti ki o kadar insan bana güvenir ki para transferlerinde aracı olurum gözleri kapalı bana verirler @eydolu4731 @Samurai1 en yakın örnek sizlersizin
Severim ben furkiiyi

Apsuvachacha

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı

DURUM BU
Kalıbına güvenmeyen biri bunun nicki kullanıp erkeklik yapmış muhtemelen , çocuğu hiç tanımam ama 100 kazanıp 30 dağıtan biri öyle birsey yapmaz sanmıyorum

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap