Wonnnnnnnnnnn
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
bilmiyorum aynı nick ?Bu dediğin kişi o değil dir bundan emin olabilirsin
her harfi aynıBu nicki dünyada bir tek ben almış olamam şuan suçluyorsun beni
Furkani uzun zamandır tanırım reis bir yanlışlık var öyle birisi değilbilmiyorum aynı nick ?
palagelirse 3 ünüzden 1 i kazanır arkadaslar
bmw nickliyde birşeyler yapan var diyorlardı geçenlerdeher harfi aynı
pala ile eydolu arasından çek benim az birşey param varpala
eydolu
bmw
dedik en basta
Valla dostum şuan ağır suçlama yaptın çok alındım beni tnaıyan tanır 2 yıldır eskiler bilir eski rolingciyim milyarlar dağıttım şu aralar sıkıntım çok o yüzden her elime geçeni bu forumda açıp 25 20₺ dağıtmaya çalışıyorum ams şu dediğin o kadar zoruma gitti ki o kadar insan bana güvenir ki para transferlerinde aracı olurum gözleri kapalı bana verirler @eydolu4731 @Samurai1 en yakın örnek sizlersizinbilmiyorum aynı nick ?
Tamam dostum nasıl biliyorsan öyle devam et beni tanıyan tanıyor millet gözü kapalı bana parasını emanette eder yanımda da durur selametleher harfi aynı
DOSTUM MUHABBET SU B.BİZDEN DE ÖMER VAR YA BUNUN İCİN 2 FORUM BİRBİRİNE GİRDİ NEYSEFurkani uzun zamandır tanırım reis bir yanlışlık var öyle birisi değil
Benim böyle bir etkinlikten haberim yokDOSTUM MUHABBET SU B.BİZDEN DE ÖMER VAR YA BUNUN İCİN 2 FORUM BİRBİRİNE GİRDİ NEYSE
BÜGÜN DE GELDİ BU NİCKLE BİRİ O FORUMDA ETKİNLİK ACTI 4 KİŞİ 30 MU NE SONRA CEKİLİŞİ YAPTI
YOK B.BİZDEN ADAMI S.KER FELAN YAPTI
DURUM BU
görüntü varsa atsana buraya belki aynı nicki alan başkasıdır kardeşDOSTUM MUHABBET SU B.BİZDEN DE ÖMER VAR YA BUNUN İCİN 2 FORUM BİRBİRİNE GİRDİ NEYSE
BÜGÜN DE GELDİ BU NİCKLE BİRİ O FORUMDA ETKİNLİK ACTI 4 KİŞİ 30 MU NE SONRA CEKİLİŞİ YAPTI
DURUM BU
Severim ben furkiiyiValla dostum şuan ağır suçlama yaptın çok alındım beni tnaıyan tanır 2 yıldır eskiler bilir eski rolingciyim milyarlar dağıttım şu aralar sıkıntım çok o yüzden her elime geçeni bu forumda açıp 25 20₺ dağıtmaya çalışıyorum ams şu dediğin o kadar zoruma gitti ki o kadar insan bana güvenir ki para transferlerinde aracı olurum gözleri kapalı bana verirler @eydolu4731 @Samurai1 en yakın örnek sizlersizin
Kalıbına güvenmeyen biri bunun nicki kullanıp erkeklik yapmış muhtemelen , çocuğu hiç tanımam ama 100 kazanıp 30 dağıtan biri öyle birsey yapmaz sanmıyorumDOSTUM MUHABBET SU B.BİZDEN DE ÖMER VAR YA BUNUN İCİN 2 FORUM BİRBİRİNE GİRDİ NEYSE
DURUM BU
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!