Naparsin orda. 5-6 yıl önce orda yasiyordum göç tüm ordanAnkaradayım
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Naparsin orda. 5-6 yıl önce orda yasiyordum göç tüm ordanAnkaradayım
İşim varNaparsin orda. 5-6 yıl önce orda yasiyordum göç tüm ordan
50 ye 100Ankaradayım
Zamanı degil meto50 ye 100
Kolay gelsinZamanı degil meto
Admin iyilik meleği gibisin heryere yetisiyorsun maşallah.@muhsinovi iskender Sosyal yaz çıkar skypeye o bakıyormuş
eyv. şansımı deneyeyim 123 forumun yöneticisine yazdım oraya sponsormuş videolu kanıt istiyorlar dedi@muhsinovi iskender Sosyal yaz çıkar skypeye o bakıyormuş
Açıp maçı izlesinler mk ondan iyi kanıt mı vareyv. şansımı deneyeyim 123 forumun yöneticisine yazdım oraya sponsormuş videolu kanıt istiyorlar dedi
Herkes yolunda50 ye 100
onuda biz yapacakmışız şut dakkalarını not alıp video atacakmısız... dıdısının dıdısıymışAçıp maçı izlesinler mk ondan iyi kanıt mı var
Herkes yolunda
Olmaya oldu site senide işe alsınonuda biz yapacakmışız şut dakkalarını not alıp video atacakmısız... dıdısının dıdısıymış
sinir boşalması yaşıyorm geceden beriOlmaya oldu site senide işe alsın
5 kilo çerezlik fındık vardı onu satacam şimdi mk bi 20 lira bulamadık neyse severım bu bulamamalarıŞaka yapıyorum 50 ye 100 vermem. Geçen tefo 20 ye 40 diyordu. Onu bile kabul etmedim.Gittim cebimdeki 25 i yatirdim 250 çektim
Payfix at5 kilo çerezlik fındık vardı onu satacam şimdi mk bi 20 lira bulamadık neyse severım bu bulamamaları
Valla son 200 tl kumar param kaldı allahtan onuda çekmiştim evde duruyor cuma ya giderken yanıma aldım matikten yatiracaktim evden çıkmadan geri bıraktım şeytan a uymadim geleceği olsa sabahki 100 gitmezdi.5 kilo çerezlik fındık vardı onu satacam şimdi mk bi 20 lira bulamadık neyse severım bu bulamamaları
Bilo @TÖMBELEKÇİ adam gör. Çevik banada 27 atatmisin acep 3 er 5 er takilayimPayfix at
Bak sende benim gibisin firlama biloya zeytin dalı uzattınPayfix at
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!