Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
bu işi ufak zevkine oynayacaksın valla yoksa kafayı yer insan9k kaybetti kanka 11 kazandı ne dağıtcak 200-300 dağıtım konusu açar biter gider ne dert ettiniz be
millet sanıyor herhalde 5 k para dağıtcak??bu işi ufak zevkine oynayacaksın valla yoksa kafayı yer insan
Kanka bırak ona da o karar versin ?9k kaybetti kanka 11 kazandı ne dağıtcak 200-300 dağıtım konusu açar biter gider ne dert ettiniz be
11 bine 6 KİŞİ 15 YAKIŞIR ?çevrimin son kuponu gelmezse de kasa 11 bin.
15 olmaz en az 2111 bine 6 KİŞİ 15 YAKIŞIR ?
karar belli zaten?Kanka bırak ona da o karar versin ?
GELENEK BU 10 K ÜSTÜ PARA VURUNCA 6 KİŞİ 15 TL VERİLİR ?15 olmaz en az 21
Kimsenin bise dert ettg yok kimsede dagitim beklemiyo her konunhn altina dagitim yok yaziyosun birakta adam karar versin kanka en basindada yazdim yeterki adamin kuponu gelsin bise bekleyen yok diye9k kaybetti kanka 11 kazandı ne dağıtcak 200-300 dağıtım konusu açar biter gider ne dert ettiniz be
dün gece sabahlıyodun laKimsenin bise dert ettg yok kimsede dagitim beklemiyo her konunhn altina dagitim yok yaziyosun birakta adam karar versin kanka en basindada yazdim yeterki adamin kuponu gelsin bise bekleyen yok diye
Kanka msji ben kitlemedim bende sen kitledin sandim niye kitliyim ben
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!