pardonelimkaydı
Kayıtlı Üye
Kanka msji ben kitlemedim bende sen kitledin sandim niye kitliyim ben
Konuşmadan ayrıl deyip gelecek mesajları kabul etme demişsin.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Kanka msji ben kitlemedim bende sen kitledin sandim niye kitliyim ben
Tamam dun gece cevik kendi dedi ama vurgun yapcaz diye dun geceye bise diyemem ama bugun bise bekleyen ykdün gece sabahlıyodun la
EEE VERİYON BARİ MERAK ETTİM ?
Sence ben sorunlumuyum hem para istym hem msji kapatimKonuşmadan ayrıl deyip gelecek mesajları kabul etme demişsin.
Sence ben sorunlumuyum hem para istym hem msji kapatim
Boyle seyleride lap diye atma ortaliga farkindaysan ozelden atmisim yada geri fonus yapamiyorum msjlari kapatmissin felan dersen daha iyi olurdu@AMCA sen de kuryeyi yalıyon yok satmam orayı falan sonra dağıtım olunca geliyon. Modluk vermedi mi?
MODLUĞUNUN A M K BENİM HAYATIM İLLAGAL OLMUŞ YARIN MAHKEMEM VAR DİYORUM SEN NE DİYOSUN ARANIYON HERALDE AMA BOŞ BULAŞMA UĞRAŞAMAM ŞUAN KAFAM ÇOK DOLU@AMCA sen de kuryeyi yalıyon yok satmam orayı falan sonra dağıtım olunca geliyon. Modluk vermedi mi?
Bak bakim oldumu valla ben bise yapmadim yaptiysam isteyerek yapmamisimdrKanka forumu kullanan herkes bilir yani @Rooster a sor istersen dediğimi yapmışsın.
Bu amca kim ki@AMCA sen de kuryeyi yalıyon yok satmam orayı falan sonra dağıtım olunca geliyon. Modluk vermedi mi?
Boyle seyleride lap diye atma ortaliga farkindaysan ozelden atmisim yada geri fonus yapamiyorum msjlari kapatmissin felan dersen daha iyi olurdu
Yok isteyerek kapatmadm ben oldumu bilmiym suanGeçen konu içinde yazdın ondan yani çok önemsese konu içinde yazmaz herhalde dedim ondan.
Ne oluyo laSende sapla maribor 2 yi
Ne oluyo la
ÇEVİK VURGUN YAPIYOR DAYI GELNe oluyo la
Birşey olmuyor çevik kupon yaptı Allah boş durani sevmez bende boş kalmayam sinerji yapam dedimNe oluyo la
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!