sike sike atiyoz atmicazda nolcak ameleyiz iste varmi otesiAklina siciyim nie imza atiyon
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
sike sike atiyoz atmicazda nolcak ameleyiz iste varmi otesiAklina siciyim nie imza atiyon
Ne diim cahilce islersike sike atiyoz atmicazda nolcak ameleyiz iste varmi otesi
patron herzaman diker dunyanin kuralidir bu?Ne diim cahilce isler
Bende patronum ama hak var hukuk var vicdan varpatron herzaman diker dunyanin kuralidir bu?
sen büyük patronsun mk kendini başkalarıyla kıyaslama ?Bende patronum ama hak var hukuk var vicdan var
Demek pokunu çıkarın??@Rooster çekim paylaş yerinden beni niye engelliyon yahu negüzel arkadaşları tebrik ediyordum
Alakasi yok alinteri var emek varsen büyük patronsun mk kendini başkalarıyla kıyaslama ?
hep senin yüzünden bi ödül atmadın beni ellere muhtac ettinDemek pokunu çıkarın??
ya negüzel 4 küsür orandan oynayacaktım oran degişti şimdi bunu 100 yapamam ben mkAlakasi yok alinteri var emek var
18/03/2022 00:38 ID:2057560603 |
| TRY | Ondalık | 3.75 | Kazanç 93.75 |
| |||
17/03/2022 23:55 |
| 3.75 | Kazandı |
Bende patronum ama hak var hukuk var vicdan vasen gibilerin devri bitti dayi hakta hukukta kalmamis
???Ne diim yukarida Allah var ona havale et
Allaha havale ettim seniNe diim yukarida Allah var ona havale et
tek siginamiz o zatenNe diim yukarida Allah var ona havale et
eklet bi 100de batiralim patron?Allaha havale ettim seni
Sana küstümAllaha havale ettim seni
Asıl ben sana küstümSana küstüm
Engellemissin beni?Allaha havale ettim seni
Niye engelledin beniAsıl ben sana küstüm
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!