senden daha çok etkinliğim falan var demektirBU BMW NİN BENDEN NASIL TEPKİMESİ BU KADAR FAZLA OLUR AKIL ALACAK GİBİ DEĞİL
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
senden daha çok etkinliğim falan var demektirBU BMW NİN BENDEN NASIL TEPKİMESİ BU KADAR FAZLA OLUR AKIL ALACAK GİBİ DEĞİL
BENDEN ETKİNLİGİN FAZLA OLSA NE OLUR 10 ETKİNLİK YAPSAN BEN 1 Kerede dagıtıyıorum o parayı kankam benim 40 50 etkinligim olsa hesabı sen düsünsenden daha çok etkinliğim falan var demektir
3-4 tane multisi varmış. Gece bakıyor kimse yok. Hesaplarına girip eski yaptığı yorumlarını beğeniyor....BU BMW NİN BENDEN NASIL TEPKİMESİ BU KADAR FAZLA OLUR AKIL ALACAK GİBİ DEĞİL
AKIL işi değil bunun benden 2 kat dan fazla tepkimesi olması3-4 tane multisi varmış. Gece bakıyor kimse yok. Hesaplarına girip eski yaptığı yorumlarını beğeniyor....
Forumdan çıkmıyor ki mke... 7/24 forumda. Boşuna forumun bekçisi değil dayı ile...AKIL işi değil bunun benden 2 kat dan fazla tepkimesi olması
İŞLERİ GÜCLERİ FORUMDA GEYİKForumdan çıkmıyor ki mke... 7/24 forumda. Boşuna forumun bekçisi değil dayı ile...
belki paran iade oluyordurkonu basligi cozuldu derken anlamadim
çözdükkonu basligi cozuldu derken anlamadim
Kardesim sana destek cikalim ama sadece ana parani almakta haklisinyok cidden diypm arkadaslar dalga gecme kpnusu olmasin
bugun benim basima geeln yarin herkesin basina gelebilir durum.neden ole.oldu ki
kanka sitelere karsi durust olma fazla rn azindan capraz yapmadim diye inkar etseydinyok cidden diypm arkadaslar dalga gecme kpnusu olmasin
bugun benim basima geeln yarin herkesin basina gelebilir durum.neden ole.oldu ki
diger buroda ayni altyapiymis birebir ya acaba ne oldu fozulcekmkkanka sitelere karsi durust olma fazla rn azindan capraz yapmadim diye inkar etseydin
neden@Aimar bi dm gelsene yahu
sanmam kanka admininde dedigi gibi canliya bile capraz yaptgni soylemissin en azindan yapmadim deseydndiger buroda ayni altyapiymis birebir ya acaba ne oldu fozulcekmk
anladim ben baslik cozuldu yazdigi icin dedimsanmam kanka admininde dedigi gibi canliya bile capraz yaptgni soylemissin en azindan yapmadim deseydn
lazımsın yahu
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!