Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Mutu bana ayib ediyor. Görüntülü muhabbet ettiğim adam bir selam yazmadı daha bak 2 hafta olduTROLL DÜR iyi Çocuktur
Dedim ki ona ben ve @mutu55 burdayız sende gel oda artık burda topluyoruz bu forumu ucuracaz
Tefo yatmaz cokecek birilerini arıyordurBen hacı yatmazım
Aranızda sorun mu var niye ki sorarım özeldenMutu bana ayib ediyor. Görüntülü muhabbet ettiğim adam bir selam yazmadı daha bak 2 hafta oldu
Henüz burayı keşfetmediğini düşünüyoruz ?onu ariyom burdaymis tokatlicam onu
@mutu55 oysssss abimmmm
ODA ARMANIN PEŞİNDEOfff offf offff..
Adamın ham maddesi, genç kızların sevgilisi...
Rahatta kal, alevlendireceğiz burayı..
Roll yapmalara hazır ol Cavatım ❤
ODA ARMANIN PEŞİNDE
FENERBAHÇE UĞRUNA ADANMIŞ HAYATLAR SEN DE GFB YE DÖNPp'yi değiştirmezsen selamı sabahı kes. @Boyka01
FENERBAHÇE UĞRUNA ADANMIŞ HAYATLAR SEN DE GFB YE DÖN
Altyapısını ben sağladım. Uçurmasini da bilirdim de gereksiz insan çoktu maalesef. Ne diğer forumda ne de burda ben gibi sağlam roll yapan insan olmamıştır.TROLL DÜR iyi Çocuktur
Dedim ki ona ben ve @mutu55 burdayız sende gel oda artık burda topluyoruz bu forumu ucuracaz
@mutu55 var oda sağlam rolcüdürAltyapısını ben sağladım. Uçurmasini da bilirdim de gereksiz insan çoktu maalesef. Ne diğer forumda ne de burda ben gibi sağlam roll yapan insan olmamıştır.
Herkesin kendi abisi gördüğü grup vardır senin düşnücen le benimki aynı değil yazmak istemiyorsan sen bilirsin. İyi günlerDaha yazmam.
7-8 binlik roll açtı mi hiç@mutu55 var oda sağlam rolcüdür
7-8 k dağıtım mı yaptın reis totalde7-8 binlik roll açtı mi hiç
7-8 k dağıtım mı yaptın reis totalde
Abartı değilse hiç bir forumda görmedim ben 20 k dağıtanı hood da biri 100 k aldı 5 k dağıtacam dedi haala dağıtacak.En az 20 bin
Şahit çok arkadaş var bb den sorabilirsin kralAbartı değilse hiç bir forumda görmedim ben 20 k dağıtanı hood da biri 100 k aldı 5 k dağıtacam dedi haala dağıtacak.
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!