Dağıtımlarını gördüm 400 500 lira da 20 k az bir miktar değil acıkcası forum güzel yürürde üyelere yardımına göre bazı forumlar kendini bozdu para icin giresim bile yokŞahit çok arkadaş var bb den sorabilirsin kral
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Dağıtımlarını gördüm 400 500 lira da 20 k az bir miktar değil acıkcası forum güzel yürürde üyelere yardımına göre bazı forumlar kendini bozdu para icin giresim bile yokŞahit çok arkadaş var bb den sorabilirsin kral
MaalesefDağıtımlarını gördüm 400 500 lira da 20 k az bir miktar değil acıkcası forum güzel yürürde üyelere yardımına göre bazı forumlar kendini bozdu para icin giresim bile yok
Piyasada iyi forum cidden az her yer forum ama Bir üyenin forumdan 3 beklentisi olur rolling olsun forumda Param kalınca adminler alsın veya cebinden ödesin 3 de arkadas ortamı baska bir şey beklemezMaalesef
Buradaki çoğu arkadaşın dostluk anlayışı özelden paran var mı kanka yazmasıdırPiyasada iyi forum cidden az her yer forum ama Bir üyenin forumdan 3 beklentisi olur rolling olsun forumda Param kalınca adminler alsın veya cebinden ödesin 3 de arkadas ortamı baska bir şey beklemez
Ben yani?Buradaki çoğu arkadaşın dostluk anlayışı özelden paran var mı kanka yazmasıdır
YOK SAY DİREK :dBuradaki çoğu arkadaşın dostluk anlayışı özelden paran var mı kanka yazmasıdır
Tefocan mod bey. Bi sponsor site bulda roll yapalım millet roll meto görsünBen yani?
Adam diyor ki ben sana rollümde para vermiştim. Paralısın bana para vermek zorundasın diyor ))))YOK SAY DİREK :d
her yerde öyle o durum
Roll de verdiysen bende sana sinerji vermişim diceksin susacak en nefret ettiğim olay hood da param varken dm kutumda söyle borc böyle borc para olmayınca dm yokAdam diyor ki ben sana rollümde para vermiştim. Paralısın bana para vermek zorundasın diyor ))))
gelmiş bile **Gelirse 1 yıllık kira param çıkacak
CYBER WONSA KUPON WONGelirse 1 yıllık kira param çıkacak
Tebrikler dostumGelirse 1 yıllık kira param çıkacak
Özel üyelik gitmişGelirse 1 yıllık kira param çıkacak
tebriklerGelirse 1 yıllık kira param çıkacak
@mutu55 nasil olmus abi
Burayı hareketlendiren isme verirler rozeti artıkÖzel üyelik gitmiş
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!