Öglenden sonra felen olur. Ama kazanamazsan adını Midyeci yapacaz. Profilinede midye resmi koyacaz 1 hafta ?Saat kac gibi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Öglenden sonra felen olur. Ama kazanamazsan adını Midyeci yapacaz. Profilinede midye resmi koyacaz 1 hafta ?Saat kac gibi
Kabul peki kazandığımda ?Öglenden sonra felen olur. Ama kazanamazsan adını Midyeci yapacaz. Profilinede midye resmi koyacaz 1 hafta ?
Kazanırsan 5 hafta rolleri sen yapacan + Rolhane olarak ekleyecem seni. ?Kabul peki kazandığımda ?
Rolleri yapanların maddi kârı nedir normalde bide rollhane maaş alıyor mu yoksa ilgimi pek çekmediKazanırsan 5 hafta rolleri sen yapacan + Rolhane olarak ekleyecem seni. ?
Çok şey istiyon ? Anahtarı verek istersenRolleri yapanların maddi kârı nedir normalde bide rollhane maaş alıyor mu yoksa ilgimi pek çekmedi
ADMİN BENDE BİŞEY SORACAM NEDEN ROLHANE SİLVER BİLMEM NE STATÜSÜ VERİLEN ÜYELER HABİRE PARA İSTEME PEŞİNDE ? YANİ 50 ALIP 100 TEKLİF ETMEK Mİ LAZIM KONUM SAHİBİ OLMAK İÇİN BİDE BAĞZI SAYGI DEĞER ARKADAŞLAR BORÇ ALIP ZAMANIN DA ÖDEMİYOR AMA MAŞŞALLAH EL ÜSTÜNDELERÇok şey istiyon ? Anahtarı verek istersen
Neyse yarın görüşmek üzere admin kendine iyi bak @Muric81 hazırlan yarına seni listecim ilan ediyorumÇok şey istiyon ? Anahtarı verek istersen
Kimki onlar. Bak biz özelleri okumuyoruz. Genelikle tüm forumlar okur reklam vs olur diye. Yani kimsenin özelde ne konuştuduğunu bilmiyoruz. Adı üstünde özel. Ama para alışverişi yapmayın.ADMİN BENDE BİŞEY SORACAM NEDEN ROLHANE SİLVER BİLMEM NE STATÜSÜ VERİLEN ÜYELER HABİRE PARA İSTEME PEŞİNDE ? YANİ 50 ALIP 100 TEKLİF ETMEK Mİ LAZIM KONUM SAHİBİ OLMAK İÇİN BİDE BAĞZI SAYGI DEĞER ARKADAŞLAR BORÇ ALIP ZAMANIN DA ÖDEMİYOR AMA MAŞŞALLAH EL ÜSTÜNDELER
Aha b...bizden galaksisinin koruyucusu da geldiADMİN BENDE BİŞEY SORACAM NEDEN ROLHANE SİLVER BİLMEM NE STATÜSÜ VERİLEN ÜYELER HABİRE PARA İSTEME PEŞİNDE ? YANİ 50 ALIP 100 TEKLİF ETMEK Mİ LAZIM KONUM SAHİBİ OLMAK İÇİN BİDE BAĞZI SAYGI DEĞER ARKADAŞLAR BORÇ ALIP ZAMANIN DA ÖDEMİYOR AMA MAŞŞALLAH EL ÜSTÜNDELER
Doğru diğer tüm forumlarda olduğu gibi burada da yasak ve kattiyeen para alisverisi hiçbirinde yapılmazKimki onlar. Bak biz özelleri okumuyoruz. Genelikle tüm forumlar okur reklam vs olur diye. Yani kimsenin özelde ne konuştuduğunu bilmiyoruz. Adı üstünde özel. Ama para alışverişi yapmayın.
YANİ ÖZELİ GEÇTİM ALENEN YORUMLARDA DA GÖRÜLÜYOR BUKimki onlar. Bak biz özelleri okumuyoruz. Genelikle tüm forumlar okur reklam vs olur diye. Yani kimsenin özelde ne konuştuduğunu bilmiyoruz. Adı üstünde özel. Ama para alışverişi yapmayın.
Senin kim olduğunu merak ediyorum bence rooster sin herkesi eledin başa geçtinVe borç veriyorsan bu sizin sorununuz bizim insiyatifle olan birşey degil. Vermeyin kötüde olmayın kimseyle.
YAKINDA GLCBEY DİYE FORM AÇACAM ?Aha b...bizden galaksisinin koruyucusu da geldi
Yorumlarda herkes istiyor. Ama adama yapma diyorsun. Ama yapıyor. Ve bunun önüne geçemeyiz. Dediğim gibi kesinlille para veripde bize gelip beni dolandırdı demeyin. Sonuçta siz kendi insiyatifnizle veriyorsunuz. Bizimle alakalı bir durum değil. Birde bahsetdiğiniz o statuste alıpta ona dayanarak para istemek yada o statuse güvenek para vermek saçma bence.YANİ ÖZELİ GEÇTİM ALENEN YORUMLARDA DA GÖRÜLÜYOR BU
Yok değilim kimi eledim. BakimSenin kim olduğunu merak ediyorum bence rooster sin herkesi eledin başa geçtin
Listeni al başına çal muhatap olma alla allaNeyse yarın görüşmek üzere admin kendine iyi bak @Muric81 hazırlan yarına seni listecim ilan ediyorum
Bİ ÖZELE BAKAR MISIN DOSTUMYorumlarda herkes istiyor. Ama adama yapma diyorsun. Ama yapıyor. Ve bunun önüne geçemeyiz. Dediğim gibi kesinlille para veripde bize gelip beni dolandırdı demeyin. Sonuçta siz kendi insiyatifnizle veriyorsunuz. Bizimle alakalı bir durum değil. Birde bahsetsiğiniz o statuste alıpta ona dayanarak para istemek yada o statuse güvenek para vermek saçma bence.
Bİ ÖZELE BAKAR MISIN DOSTUM
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!