Teşekkürler reisBol şans
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Teşekkürler reisBol şans
Ben anlamam borç borçtur
Ne cezası yahu. Sen trafik polisi falanmisinOna yollamam cezalı???
Benim anlamam kıt yahu cidden anlamıyorumO anlar?
Sende metonun diline kendini düşündün ya ne diim sanaSana para yok dedim kıcını da yırtsan yok ????
Canın ne isterse yap para yok sanaSende metonun diline kendini düşündün ya ne diim sana
Keyfin bilir o da benden olsun. Dahada lafını etmemCanın ne isterse yap para yok sana
Sana 30 tl yolla borc benim dedim 3 saat foruma girmedim gittin adama yapıştın paramı ver die ki borc benim dediğim halde yaptın bunu onun için CEZALISINNNKeyfin bilir o da benden olsun. Dahada lafını etmem
nde para kalmayacağını bildiğin halde yaptın bunuSana 30 tl yolla borc benim dedim 3 saat foruma girmedim gittin adama yapıştın paramı ver die ki borc benim dediğim halde yaptın bunu onun için CEZALISINNN
Borcun cezasimi olur dayı öde metonun parasını benim canımı sıkma banlarim yoksa seni ?Sana 30 tl yolla borc benim dedim 3 saat foruma girmedim gittin adama yapıştın paramı ver die ki borc benim dediğim halde yaptın bunu onun için CEZALISINNN
Borcunu öde laBe
nde para kalmayacağını bildiğin halde yaptın bunu
Borcun cezası olmaz ama biraz Sabır gerekli ??kumar krizim tuttu die bahane olmaz????Borcun cezasimi olur dayı öde metonun parasını benim canımı sıkma banlarim yoksa seni ?
Ödersem adam değilim??Borcunu öde la
AdamsinnnÖdersem adam değilim??
Ulan o boru dötüne girmedi ya sansını skiim???Ölüyorduk lan az daha sıcak soba devrildi salonda amke borusu düştü halı yandı
Cokta tın a koyim???Adamsinnn
Su bı ifsa acamÖdersem adam değilim??
Başına vermesin Allah dayıUlan o boru dötüne girmedi ya sansını skiim???
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!