La kolpacı pazartesi toplu katliam yapacam?heryerde vip kendisi parası olunca kaçar olmayınca dostum dostum yalar seni koparana kadar malesef böyle bir karakter bı kuruş vermeyin ibneye ??
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
La kolpacı pazartesi toplu katliam yapacam?heryerde vip kendisi parası olunca kaçar olmayınca dostum dostum yalar seni koparana kadar malesef böyle bir karakter bı kuruş vermeyin ibneye ??
@muhsinovi cok iş cıkacak???La kolpacı pazartesi toplu katliam yapacam?
Her sitede VİP'im Diyo ben onun yalancısıyımSktr????
Ateş olsan sigarami yakanazsin dayiii ???La kolpacı pazartesi toplu katliam yapacam?
Ateş olsan sigarami yakanazsin dayiii ???La dur muhsine watsaptan atıom listeyi biraz deinleneyim yoruldum ?
Daha 3 kişi atabildim ?Ateş olsan sigarami yakanazsin dayiii ???
Ne listesi dayı bu nolacak o listedekilere ????Daha 3 kişi atabildim ?
Dağıtım yapacağın kişilerin listesi mi dayım.Daha 3 kişi atabildim ?
He he???dağıtacağım kişiler????Dağıtım yapacağın kişilerin listesi mi dayım.
4 daha varDağıtım yapacağın kişilerin listesi mi dayım.
En başta benim olmam lazım o zaman sağol dayı. Payfixim var sende zatenHe he???dağıtacağım kişiler????
Tavsiye etmemEn başta benim olmam lazım o zaman sağol dayı. Payfixim var sende zaten
Altın vuruş yapacamEn başta benim olmam lazım o zaman sağol dayı. Payfixim var sende zaten
Bugun cukka alma günü sitelerdenTavsiye etmem
Gönlünce olsunBugun cukka alma günü sitelerden
Sağol dayı...Gönlünce olsun
Yalaka pala babayiğit ???Sağol dayı...
Gluk gluk heeeYalaka pala babayiğit ???
Borcunu ödemeyen köpeklerin listesidir karaktersiz çok forumda borç ne demek bilmiyolarNe listesi dayı bu nolacak o listedekilere ????
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!