Kedicik Kedicik dün payfixe 24 atmistim hesaba gecmemişti şimdi geri dönmüş 1 tl IBAN atarmisin 25 siteye atayımGüzel taktik ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Kedicik Kedicik dün payfixe 24 atmistim hesaba gecmemişti şimdi geri dönmüş 1 tl IBAN atarmisin 25 siteye atayımGüzel taktik ?
24 ü bana at akşam 50??Kedicik Kedicik dün payfixe 24 atmistim hesaba gecmemişti şimdi geri dönmüş 1 tl IBAN atarmisin 25 siteye atayım
Su yok24 ü bana at akşam 50??
Aradığınız kişiye şu an ulaşılamıyor ??@kedicik pisicik dm den IBAN attım varsa 1 tl bekleniyor yoksa zaten beklenemez
Iadei ziyaret sırası Sende24 ü bana at akşam 50??
Su yok????Iadei ziyaret sırası Sende
Kedi Mama miya yiyor sanırımAradığınız kişiye şu an ulaşılamıyor ??
Dün 4.5 tamaladı die biliom?@kedicik pisicik dm den IBAN attım varsa 1 tl bekleniyor yoksa zaten beklenemez
Su yok????
3.8 ü 4.5yaptı die biliomKedi Mama miya yiyor sanırım
Hiç bir zaman??Birgün herkese kovalar dolusu su dokecen ama nezaman
Kedicik Affetmez donlarina kadar alır vallaDün 4.5 tamaladı die biliom?
Telefon aldım diyoduKedicik Affetmez donlarina kadar alır valla
Dayı bakayım para babam verecekmi bana adam akilli hic bi zaman evdeki hesap çarşıya uymaz para olursa aksama rol acabilirim katilirsinizPayfix bilion?
Dayı role katılmaz kazanç olursa gel buraya der paraya el koyar @kadircan4747Dayı bakayım para babam verecekmi bana adam akilli hic bi zaman evdeki hesap çarşıya uymaz para olursa aksama rol acabilirim katilirsiniz
Yakışır @kedicik e hayırlı olsunTelefon aldım diyodu
Para alamadım metin abi evdeki hesap çarşıya uymadı yine maalesef bugünde kazanamadikDayı role katılmaz kazanç olursa gel buraya der paraya el koyar @kadircan4747
Para alamadım metin abi evdeki hesap çarşıya uymadı yine maalesef bugünde kazanamadik
Maşallah maşallah??Kumar parası diye istemedin inşallah.
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!