Diyene bak hergün 50 ye 100 diyor ahahhahhahaYa bulamassan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Diyene bak hergün 50 ye 100 diyor ahahhahhahaYa bulamassan
Git bida ondan al o zaman bizde faizler böyleOlum zaten bugün veriyon geri nasıl bugün atayım kazanmasam onada 30 unda verecektim
Evde saklı 100 vardı kumar param kendimi sağlama almadan girmem o işlereYa bulamassan
Senin bu saklı 100 liralarda hiç bitmiyoEvde saklı 100 vardı kumar param kendimi sağlama almadan girmem o işlere
Sen nerden biliyorsun. Ayın 30 unda kime maaş yatar memleketteMaaşı yatiyo
1 ile 5 i arasinda biseyde yatiyo sana biliyorumSen nerden biliyorsun. Ayın 30 unda kime maaş yatar memlekette
Geçen 25 vardı 300 cekmistim. 3 gün oynamayinca para cebimde kaldı. Dün baktık sayılırSenin bu saklı 100 liralarda hiç bitmiyo
Sen öyle bil de ben artık maaş tan pek kumar oynamam taş çatlasa Hanımdan gizli 100 atarım1 ile 5 i arasinda biseyde yatiyo sana biliyorum
Kurnaz... ?Geçen 25 vardı 300 cekmistim. 3 gün oynamayinca para cebimde kaldı. Dün baktık sayılır
Para evde durunca hemen kaybetmiyorum istesem de matige vs gidip yatiramiyorumKurnaz... ?
4.500 nerde bi 50 atsanaKurnaz... ?
Vallaha senin gibi 4.500 cekebilsem 1k dağıtım yaparımKurnaz... ?
Borç harç ?4.500 nerde bi 50 atsana
Güzel taktik ?Para evde durunca hemen kaybetmiyorum istesem de matige vs gidip yatiramiyorum
Hanı benım cukkam admınBen seni rollde hic gormedim bile ? ama güzel rol oldu demi
Beni bile sattın 3 kağıtçıBorç harç ?
Dayı borç önemli ?Beni bile sattın 3 kağıtçı
Ben daha önemli??Dayı borç önemli ?
Herkesin borç harç var.Borç harç ?
Böyle çekim yapanların borcu bi türlü bitmiyor bizimki si zaten bitmezBorç harç ?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!