Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Herkesin derdi baskaCevo payfix otmedi
24-20 den 3 farklı alamamaktan iyidir nasılsa gelirİnsanın aklıyla oynuyorlar
Aynen herkesin derdi aynı olsa dünya olmazdıHerkesin derdi baska
Gelir gelir az sabretİnsanın aklıyla oynuyorlar
Adam parasini alamio sen ustune gidionAynen herkesin derdi aynı olsa dünya olmazdı
Iptal edip oynamış mı iptal etmese gelirdi belkiAdam parasini alamio sen ustune gidion
8 saat gelmedi yine gelmezdiIptal edip oynamış mı iptal etmese gelirdi belki
Kaşınanı böyle kaşırım işte adam olun.
Hazal bey kasayı toparliyoruz odeyecegiz 15-20 dakika sonra8 saat gelmedi yine gelmezdi
Maksibet 2 dakikada ödüyorBu siteye para yatırmayın. Maksibetin bokunu yesin burası
Öyle deme ay başında olurAllahtqn paramız yokta öyle derdimiz de yok
Olsa da maksibete yatırmam abi arife günü 430₺ mi sildiler sürekli oynadığım siteydi bürde bayram günü dımdızlak kaldıydımÖyle deme ay başında olur
430 u nasıl odemezler bonus falanmi aldinOlsa da maksibete yatırmam abi arife günü 430₺ mi sildiler sürekli oynadığım siteydi bürde bayram günü dımdızlak kaldıydım
Bi kahvaltı yapayım ozamana gelir umarımArkadaşlar şu desteğe bağlanıp cevik42 nin odemesin yapın artık yazan 5 kişiye 10 TL aticam
Hazal42 olmasınArkadaşlar şu desteğe bağlanıp cevik42 nin odemesin yapın artık yazan 5 kişiye 10 TL aticam
Yok abi bonus almadım 40₺ yatırdıydım rulet oynadım çekim verdim çevrime dahil değişmiş rulet ne kadar saçma o zaman rulet oynatmayın sitede doğru mu? Sonra 390ı sildiler 40₺ ana prayı bıraktılar bende sinirden kupon yaptım yattı430 u nasıl odemezler bonus falanmi aldin
Salaklar işteYok abi bonus almadım 40₺ yatırdıydım rulet oynadım çekim verdim çevrime dahil değişmiş rulet ne kadar saçma o zaman rulet oynatmayın sitede doğru mu? Sonra 390ı sildiler 40₺ ana prayı bıraktılar bende sinirden kupon yaptım yattı
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!