Hiç bir zaman taraf tutmadim tutmam daDayı sen zaten forum taraftarisin sasirmam
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Hiç bir zaman taraf tutmadim tutmam daDayı sen zaten forum taraftarisin sasirmam
Fanatik adminden çok mesaj tepkime varDayı sen zaten forum taraftarisin sasirmam
Selam tanıyamadımDayı tehdit edildim diyor tehdit kelimesi nerede ona hakaret ettigim yer neresi
Adnan icin diomDayı tehdit edildim diyor tehdit kelimesi nerede ona hakaret ettigim yer neresi
EmlnmisinDayı bir günde beni haklı gostermedin ki
Gitme daha çok işler yapacaktikKedicik gitti diye sevinenler o ka-ra go-t-lerine kina yakabilir
Kedicik gitti diye sevinenler o ka-ra go-t-lerine kina yakabilir
Olsun ayip amaAdnan çocuk ?
Peki ne dersen ole olsunDayı adam Adnan için banlamadi bahane buldu banladi babasının yeri ya
Ama yanlis yoldasinPeki ne dersen ole olsun
Yakismadi sana
Yaw tamamDayı ben öyle biri olsam şimdiye anlatmistim yanlış tanimissim beni yada ben seni yanlış tanimisim
Yakisan budurSildim dayı
Öyle düşünme. Murionun orda roll şov yapıyordum hani ne olduBu foruma o kadar dağıtım eden biri olarak nasil harcanirim görüyorsunuz bizzat kendisi beni davet etti
Yav atnanla çok uğraşiyon adamı sinir hastası yapacan yakında ?Tamamda bu farklı adam sebepsiz yere banladi
Sana antepce konusayim Yavvv He he kedicik takma kafana sen forumdan gidersen 3 gün sonra unutulur gidersin ama bu forum burada kalır. Malesef Dost acı söyler gerçekler bu. Bak çoğu kişi diğer forumda yok genelde herkes unutulup gitmiş ama forum orda işlevine devam ediyorTamamda atnan yüzünden banlandi dememiş tehdit demiş ben nered tehdit. Etmisim
@Cevik42Arada bi tek @cevik unutulmamis oda roll ve dagitimdan dolayı
Harbi mi. Ne diyorlar meselaArada bi tek @cevik unutulmamis oda roll ve dagitimdan dolayı
Yaramaz adamArada bi tek @cevik unutulmamis oda roll ve dagitimdan dolayı
Ibine bust diolar??Harbi mi. Ne diyorlar mesela
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!