çevik sula beni kurudum belediye suları kesmiş mk şişe su alalımKardeş hikaye mi bu
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
çevik sula beni kurudum belediye suları kesmiş mk şişe su alalımKardeş hikaye mi bu
La bi durun hele yaw once ben ?çevik sula beni kurudum belediye suları kesmiş mk şişe su alalım
Ya serkan biraz ciddi ol cidden bayiyosunKardasımmmmmm cevommmmm senı beklıyorum gozlerım yollarda amke nerdesın sen ?
Napim dayı ya ciddi oluncada efkarlanıyom modum dusuyorYa serkan biraz ciddi ol cidden bayiyosun
Bak farkinda degilsin cok pot kirionNapim dayı ya ciddi oluncada efkarlanıyom modum dusuyor
Ne gibi dayı cevoyu yenı tanımıyom kı şaka yapıyordum bılıyunBak farkinda degilsin cok pot kirion
ParaaaaBak farkinda degilsin cok pot kirion
1 yazdin 2 yazdin cvp yoksa bekle madem adami taniyon nie bu kadar ustune dusuonNe gibi dayı cevoyu yenı tanımıyom kı şaka yapıyordum bılıyun
Dayı kurban olım şakadamı yapmıyak forumda takılıyordum sadece1 yazdin 2 yazdin cvp yoksa bekle madem adami taniyon nie bu kadar ustune dusuon
İnsan cagirmaz mi rolumvar diye .senide kaybettik.herkese bol sansGelirse hedef 500
10 kişi 15 listeci 50
İlk kuponda katılım biter.
listeci @EL MATADOR
@kadircan4747 200 TL
Ama baskasi yanlis anlioDayı kurban olım şakadamı yapmıyak forumda takılıyordum sadece
Yanlıs anlayan bızden degıldır dayı rahat ol dayım benım yoluna can kurbanAma baskasi yanlis anlio
Ödendımı cevomKardeş hikaye mi bu
Mesaj alindi
Senide çözemedim mk diger tarafta dagitiyon burda topluyon??çevik sula beni kurudum belediye suları kesmiş mk şişe su alalım
Ajan mısın yoksa BmwSenide çözemedim mk diger tarafta dagitiyon burda topluyon??
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!