Naptim la ben kendi halimde takılıyorum.kimsenin etlisine sutlusune karışmam. Ufak kazansamda 50-100 dagitiyorum ben mahsumumBeyler @BMW ye dikkat edin demedi demeyin
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Naptim la ben kendi halimde takılıyorum.kimsenin etlisine sutlusune karışmam. Ufak kazansamda 50-100 dagitiyorum ben mahsumumBeyler @BMW ye dikkat edin demedi demeyin
Ayıp ayıp valla arkadaştan 100 aldım ufak bi kazanç sagladim geri kaybettim. Kazanç olsa sizleride görecektim.Kurnaz tilki tilki
Tefodan borç alıp sana atmadim diyemi bunları söylüyorsun. Param olsa sana veririm ama babamın ogluda olsa kimseye kefil olmam. Sana güvenle falan alakası yokBeyler @BMW ye dikkat edin demedi demeyin
Eee başka neyimi gördün kedicik seni severim benim le uğraşma. Hadi meto kaçarOnunla alakasi olduğunu nerden cikardin galiba doğruları söylüyorum diyemi
Gitme kedicik biz sensiz napariz şaka maka neden ban yedinOlum bu beni zaten son görüşün bidaha yokum ben amq
Insanlik Kuru mustur belkiLa hangi forumun admini gelipte bı üyeden para isteyebilir ben onun samimiyetine güvendim adam benim mesajlarımı ifsaliyor
Kedi sabah sabah susayim diyorum ama biraz ayip edionLa kendisi tehdit etti diyor ben tehdit etsem böyle mi ederim
Etmezsin tabi sen mirnav mirnav dersinLa kendisi tehdit etti diyor ben tehdit etsem böyle mi ederim
O zaman benide ifsa et senden kaç kere para istedim metoda beni ifsa etsin bende ahmeti mehmetiLa kendisi tehdit etti diyor ben tehdit etsem böyle mi ederim
Madem son gelisin sana yakışanı yap ve susdayı zaten son gelisim adam beni ifsaliyor kendiso benden para istedi gidipte forumda bir yerde paylasytimmi
Kumar oynayan herkes birbirine muhtacKalbimdeki imza benden istiyordu
Yapmissindir bise kendisini cok iyi tanirim demek cok abartmissinYok dayı kendisi beni ifşa etti
Yaw ayip ananin sucu ne yapmaBu arada curionun anasını gotten mikim
BaktimDayı foto atti ya o konusmadan başka birşey yok görmüşsündür zaten
O konuyu geç haksizsinValla dayı bence iyi düşün iyi taniyip tanimadigin konusunda ben bu forum kuruldugundan beri burdayım adam geldi bı eşegin ugruna beni banladi
Payfix Papara atıldı ben uyurBu arada curionun anasını gotten mikim
Ne alaka len insana saka yapilir ama seninki hakaret boyutuna vardi yazdiklarini ıyi okuDayı sen zaten forum taraftarisin sasirmam
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!