@Admin o ben varken susar bir defalık o kadar emeğine karşılık af edilsin
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
@Admin o ben varken susar bir defalık o kadar emeğine karşılık af edilsin
ıom seni bilmediklerini anlatayım sana rahatlaçeviğin banı kalıcı mı
SENİ BOŞA MOD YAPMIŞIZ. OYSAKİ NE SÖZLER VERDİN BANA. ŞÖYLE ROLL YAPACAM BÖYLE YAPACAM HİÇ BİRŞEY YOKHacı abi frebet yok mu?
La ben yaşlı bunağım ne bakıon sözümeSENİ BOŞA MOD YAPMIŞIZ. OYSAKİ NE SÖZLER VERDİN BANA. ŞÖYLE ROLL YAPACAM BÖYLE YAPACAM HİÇ BİRŞEY YOK
Rift te kovulmuş ordan boşalan koltuğuda bana mi versenSENİ BOŞA MOD YAPMIŞIZ. OYSAKİ NE SÖZLER VERDİN BANA. ŞÖYLE ROLL YAPACAM BÖYLE YAPACAM HİÇ BİRŞEY YOK
Para yaşlılarda çıkar yastık altındanLa ben yaşlı bunağım ne bakıon sözüme
Alexander BunakovicLa ben yaşlı bunağım ne bakıon sözüme
Samu espri yapma bak canımı sıkmaAlexander Bunakovic
Nerdesun konum at geliommmSamu espri yapma bak canımı sıkma
Japonca Çeviri: Nerdesin Konum At GeliyorumNerdesun konum at geliommm
Midyeci suçun neydi@tungabey bunlar beni sallamıyor yarın cezaevinden çağırdılar zaten belki görüşemeyeceğiz o zaman anlayacaklar değeri mi
Mi yide ayrı yazmışım@tungabey bunlar beni sallamıyor yarın cezaevinden çağırdılar zaten belki görüşemeyeceğiz o zaman anlayacaklar değeri mi
Sadece sevmekMidyeci suçun neydi
Karakoldan Çağırdılar Desen inancazda cezaevi nasıl çağırıyo seni@tungabey bunlar beni sallamıyor yarın cezaevinden çağırdılar zaten belki görüşemeyeceğiz o zaman anlayacaklar değeri mi
Sen gidersen midyecilik olayı pert@tungabey bunlar beni sallamıyor yarın cezaevinden çağırdılar zaten belki görüşemeyeceğiz o zaman anlayacaklar değeri mi
Ben şu an mahkumum brütüsKarakoldan Çağırdılar Desen inancazda cezaevi nasıl çağırıyo seni
Müebbet mi kanka@tungabey bunlar beni sallamıyor yarın cezaevinden çağırdılar zaten belki görüşemeyeceğiz o zaman anlayacaklar değeri mi
Oh iyi yarın gidiyosan kafa dinlerizBen şu an mahkumum brütüs
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!