Karınızı *****. Oynasın da kaybetsin taktiği. Yarrami yerler
Söylemiştim. Sabah ola, hayrola
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Karınızı *****. Oynasın da kaybetsin taktiği. Yarrami yerler
benim kaç gün önce açtıgım konuya yazdıgım mesaja bak sana bu sözünü hiç yakıştıramadım. benim çevikle en ufak sorunum olsa rolünün yanından geçmezdim. sabah berlin konusunda üstüme alındım o kadar konuştuk bana karşı bir tavır olsaydı zaten katılmazdım hem o zama bunları neden söylemedin rolün kenarından geçmezdim.Ya sozünüzün arkasında durun yada konuşmayın bence
Şeytanla aran iyi herhalde bu aralar gel şifreyi değiştirelim sabah alırsın kanka benden ?CEkim de iptal edildi. Aminkoyim iyi ki bir başarılı olsun hep engel çıkıyor. Ya forum bakıma girer ya çekim reddedilir
Sağlık olsun usta böylesi hayırlıdır belki de sabah halledersinCEkim de iptal edildi. Aminkoyim iyi ki bir başarılı olsun hep engel çıkıyor. Ya forum bakıma girer ya çekim reddedilir
ben istemiyorum kardeş. tşkler yalakalık için yapılan yanlışa ses çıkarmayan 3 kuruş için susanlar utansın. çok şükür kimsenin 1 kuruşuna ihtiycım yoktur.@Harden6741
@moses
@Apsuvachacha
@Palaa
@CaptainJackSparrow
@BMW
@mutu55
@Cesaret
8 kişi 30 @Rooster a payfixler atılsın. Sabah çekim veririm.
@Muric81 @Vortex @kadircan4747
size özel ödül için Dm kutusuna.
ben istemiyorum kardeş. tşkler yalakalık için yapılan yanlışa ses çıkarmayan 3 kuruş için susanlar utansın. çok şükür kimsenin 1 kuruşuna ihtiycım yoktur.
Şaka ?Ben bıktım meto boşver, hayatları telefon başında 15-20 lira kovalamak ile geçecek biz keyfimize bakalım.
Payfix attim roostera hocam kesene bereket olsun eyvallah@Harden6741
@moses
@Apsuvachacha
@Palaa
@CaptainJackSparrow
@BMW
@mutu55
@Cesaret
8 kişi 30 @Rooster a payfixler atılsın. Sabah çekim veririm.
@Muric81 @Vortex @kadircan4747
size özel ödül için Dm kutusuna.
yanlış anlama seninle bir sorunum yoktur olamazda. bana laf söyleyenler alsın ödülü naparlarsa yapsınlar.golcü metin yine adetin mi tuttu
Şaka ?
Doğru konuşunca 9 köyden kovuluonNe yazık ki gerçek üzücü bir durum.
Haklısın ne işimiz varsa burdaNe yazık ki gerçek üzücü bir durum.
Sanırım sen yanlış anlıyorsun mustafa ?Haklısın ne işimiz varsa burda
Biraz geç kalmışızWonnnnn
Knka böyle diyonda sonra kimse para atmadı diye sana agliyon?ben istemiyorum kardeş. tşkler yalakalık için yapılan yanlışa ses çıkarmayan 3 kuruş için susanlar utansın. çok şükür kimsenin 1 kuruşuna ihtiycım yoktur.
Slm tanıyamadımBiraz geç kalmışız
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!