Küfür edince 2 misli atıo??Dur parayı alalım da ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Küfür edince 2 misli atıo??Dur parayı alalım da ?
Şimdi @Cevik42 bulana benden 100 tl??Küfür edince 2 misli atıo??
Yaw meto dün adama sallıyodun bugün para için rol takip edion bu ne yaman çelişki?
ben adamla bi sorunum yokki rolde yapılan yanlış oldugunu söyledim. ama suc bende ben rolde bile degildim ota boka ne atlıyorsam gidip kimin derdi varsa o konuşsun. kaldıki yapılanın yanlış oldugunu söyleyende herkesti tek ben degildim. benim çevikle bir sorunum olsa zaten katılmazdım. geçende kazanırsam iadei ziyaret yapacagım kişilerin içinde kimler var sende biliyorsunYaw meto dün adama sallıyodun bugün para için rol takip edion bu ne yaman çelişki?
Telegram acil kanka150 lira kayıp bonus ile ortalığın minakoyduk
Denerim atmazsa senden alırım. ?Küfür edince 2 misli atıo??
konuşmak hakkın konuşabilirsin. 1-2 kişi harici ozaman kimse o adamın rolüne katılmaması lazım.Susayım dedim ama dayanamadım kusura bakma?
Meto ya yazdığını okuyorsun yada kendini ifade edemiyorsun?ben adamla bi sorunum yokki rolde yapılan yanlış oldugunu söyledim. ama suc bende ben rolde bile degildim ota boka ne atlıyorsam gidip kimin derdi varsa o konuşsun. kaldıki yapılanın yanlış oldugunu söyleyende herkesti tek ben degildim. benim çevikle bir sorunum olsa zaten katılmazdım. geçende kazanırsam iadei ziyaret yapacagım kişilerin içinde kimler var sende biliyorsun
Mesela @Palaakonuşmak hakkın konuşabilirsin. 1-2 kişi harici ozaman kimse o adamın rolüne katılmaması lazım.
birşey demiyorum ödül falanda istemiyorum.Meto ya yazdığını okuyorsun yada kendini ifade edemiyorsu
Sabah 8 30@Loonabet Destek acil para lazım reis
Ben mi dayıMesela @Palaa
Yaa ben o zaman konuştugumda herkes beni kötülemişti dayı bugun olayı görüyonYa sozünüzün arkasında durun yada konuşmayın bence
AynenBen mi dayı
Ya sozünüzün arkasında durun yada konuşmayın bence
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!