14:10 da hesaptaMk hâlâ odenmedi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
14:10 da hesaptaMk hâlâ odenmedi
Bana bişe olmazŞifayı kaptik hayirli isler
Bana bisey olmaz demeyin
Şimdi skypeden loonabet sahibine yazıyorumŞikecem ya hayvan gibi şeyyapiyonuz. Yollayın paramı
Saol hocam. Para biriktiriyorlar heraldeİşlem sırasındaymış babayiğit. Senden önce 2 kişiye ödeme yapılcak sonra sıra sendeymiş. Max 10 dk içinde gönderilicektir dedi
Loonabetin kasasında şuan sadece 15k para var.Saol hocam. Para biriktiriyorlar heralde
Nasıl bi hayal dünyan var pesİşlem sırasındaymış babayiğit. Senden önce 2 kişiye ödeme yapılcak sonra sıra sendeymiş. Max 10 dk içinde gönderilicektir dedi
Ne hayalı ne dünyası dayı gerçeklerrNasıl bi hayal dünyan var pes
Gecmis olsun hocam 5 gundur ben de kotuyum. Ozellikle gözlerim. Herkes dikkat etsin havalarin da etkisi varŞifayı kaptik hayirli isler
Bana bisey olmaz demeyin
Var usta a m ı gotu dağıttık hasta olduk.Gecmis olsun hocam 5 gundur ben de kotuyum. Ozellikle gözlerim. Herkes dikkat etsin havalarin da etkisi var
14 10 yatmış aynen dediğin gibiGelmedi mi babayiğit @Cevik42
Ben gidiyim de f1 izliyim. Dışarı çıkamıyoz zaten mke akşama gelirim14 10 yatmış aynen dediğin gibi
Bu arada para için sağol yarım saat demiştin gelmiş unutmuşum yazmayı?Ben gidiyim de f1 izliyim. Dışarı çıkamıyoz zaten mke akşama gelirim
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!