Tamam usta@Rooster dm atıldı
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Tamam usta@Rooster dm atıldı
Ulan yazık sana verdiğim emeğe. Seni en az bu kadar mermiden kurtardım benCevoya yazdığını bilmiyor muyum lan sibop
Vay ajsjsnsk adamın sesiyle okuyom her seferindeUlan yazık sana verdiğim emeğe. Seni en az bu kadar mermiden kurtardım ben
BANA BAK KİMLİKSİZ DEVLET MAFYAYA SIZMISSIN BANA YEDİRMEBeni paketleyip sorguya alıyor halo yu paketleyip içerden alıyorlar kim lan bunlar kim lan bu polat alemdar
Ben emirsiz 1 tek adım atmadım sicilim ortada naaptıysam memleketim için yaptım beni ortadan kaldırmak istiyenler oldu olacaktır da ama ihanetle suçlanarak değil.BANA BAK KİMLİKSİZ DEVLET MAFYAYA SIZMISSIN BANA YEDİRME
DAĞDA KEKLİK BURDA DOMATES YOKLUK GÖRMEMİŞ GİBİ KONUŞMA LANBi yerden sonra kime, neden kurşun sıktığını sorgulamazsın. Sadece emir alırsın. bu haindir derler gider sıkarsın. Ben aslanı kaplanı tanımam.
Itin yoldaşi it olur. Birazda prof.dr. abuzer kömürcüDAĞDA KEKLİK BURDA DOMATES YOKLUK GÖRMEMİŞ GİBİ KONUŞMA LAN
sENİ BEKLEDMDEMİ GELDİN LAN İT :dItin yoldaşi it olur. Birazda prof.dr. abuzer kömürcü
La kazandinmi sen neyse tetikte ol bebegim sira sendeÖdül geldi thanks @Rooster
KÖTÜ MAL SOKAKTA İYİ MAL SARAYDA SATILIRSen itsin oğlum adam değilsin
seni bekledim de mi geldin lan it.. zürriyetsiz..sENİ BEKLEDMDEMİ GELDİN LAN İT :d
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!