Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kazandı #Cevik42 / Kasa 3K - Hedef 5.5K (2)?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dougles

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
adam belirtmiş zaten kazananlar katılabilir diye kuralı dağıtıcı koymuş adam bedava dağtyo şans yani çkmazsa herhangi bi kayp yaşamş olmyoz :D eleştirilere gerek yok yani

TÖMBELEKÇİ

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
kırıcı olmak yerine daha adilane bi sistem oturtulabilir başka forumlarda günde bir ödül kazananı listeye almıyorlar herkes nasiplensin diye sen şimdi o foruma git o zaman dersin.
öyle yapalım bizde
Dayı bu konularda hak hukuk arıyorsan önce 1 rol aç dağıtım aç öyle gel sana bedavacı demiyorum ama sırf dağıtım için forumda aktiflik kullanan üye çok mesela @James @Muric81

Muric81

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Mk bana geçende erantgil verdi, ilk kez yapıyorum. Dedim böyle işin ecdadına sapliyim, dakika başı 7 sayfa ilerliyor. Bir daha tövbe almam ? Emeğine sağlık ❤
Ben yıllardır yapıyorum 3 yil oldu diger forumdan bilen biliyor

Kerim1907

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
USTA KENDİNE CIKSA 2 KERE ALIR YÜRÜRSÜN BURASI ROLLİNG YA DÜN SEN KAZANDIN BUGÜN GİRME OLUR MU OLMAZ FORUM İNSAN KAYBEDER ÇIKMAZSA SAĞLIK OLSUN DE GEÇ 30 ZENGİN ETMEZ FAKİR DE ETMEZ AYNI ŞEKİLDE KONUYU BÜYÜTMENİN manası yok bence. Etkinlik olur gene kazanırsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap