BenDağıtımı kim yapar aranizda
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
BenDağıtımı kim yapar aranizda
KALIBIMIZ AĞIR GELDİ BELLİMitoya gittigini anlamadim mi sibop.
Pc'de olan kimse yoksa ben hallederim hocam başka kimse yoksa.Dağıtımı kim yapar aranizda
Liste işinden iyi siyrildik demi ?
Telegramdan yazdik s1klemedin mkeDağıtımı kim yapar aranizda
OlurDağıtımı kim yapar aranizda
YAV *** 2 kere ödül alsan sesın çıkmazdı lan boş yapma duygu somusurusu yapma 2 kere alsan bı kere aldım yrter dıcek mıydın kerkenez ?
Dayı bu konularda hak hukuk arıyorsan önce 1 rol aç dağıtım aç öyle gel sana bedavacı demiyorum ama sırf dağıtım için forumda aktiflik kullanan üye çok mesela @James @Muric81kırıcı olmak yerine daha adilane bi sistem oturtulabilir başka forumlarda günde bir ödül kazananı listeye almıyorlar herkes nasiplensin diye sen şimdi o foruma git o zaman dersin.
öyle yapalım bizde
SADECE ÖLÜLER GÖRÜRKALIBIMIZ AĞIR GELDİ BELLİ
Atıldı tenk yu@Rooster dağıtım sende. Payfixleri atın
Ben yıllardır yapıyorum 3 yil oldu diger forumdan bilen biliyorMk bana geçende erantgil verdi, ilk kez yapıyorum. Dedim böyle işin ecdadına sapliyim, dakika başı 7 sayfa ilerliyor. Bir daha tövbe almam ? Emeğine sağlık ❤
Aman kanka dikkat 2ci nigt olayı yaşanmasın müsaitse @moses e verDağıtımı kim yapar aranizda
Madem güneş tepeden vurdu gölge ayağımızın altıdırKALIBIMIZ AĞIR GELDİ BELLİ
Zor baba İflam siikildi@Cevik42 bir daha rolling olacak mı acaba ?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!