Yolla ??Dağıtımı kim yapar aranizda
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Yolla ??Dağıtımı kim yapar aranizda
Ben yıllardır yapıyorum 3 yil oldu diger forumdan bilen biliyor
İletildi.@Rooster dağıtım sende. Payfixleri atın
Abeyyy bende sana Atam çaktırmadan@Rooster dağıtım sende. Payfixleri atın
kırıcı olmak yerine daha adilane bi sistem oturtulabilir başka forumlarda günde bir ödül kazananı listeye almıyorlar herkes nasiplensin diye sen şimdi o foruma git o zaman dersin.
öyle yapalım bizde
USTA KENDİNE CIKSA 2 KERE ALIR YÜRÜRSÜN BURASI ROLLİNG YA DÜN SEN KAZANDIN BUGÜN GİRME OLUR MU OLMAZ FORUM İNSAN KAYBEDER ÇIKMAZSA SAĞLIK OLSUN DE GEÇ 30 ZENGİN ETMEZ FAKİR DE ETMEZ AYNI ŞEKİLDE KONUYU BÜYÜTMENİN manası yok bence. Etkinlik olur gene kazanırsın.
Cevo baska rol accanmi bisey denicem ona gore ?@Rooster dağıtım sende. Payfixleri atın
Tmmdir knka?Haftasonu 1K dağıımlı kupon yapabilirim. Liste işi sende o zaman ?
@Palaa ula milleti ne hale getirdin ?MADEM GÜNEŞ TEPEDEN VURDU GÖLGE AYAĞIMIZIN ALTIDIR
kötü laf sahibine aittir ama hakkaten puştsun söylemeden edemicemYAV *** 2 kere ödül alsan sesın çıkmazdı lan boş yapma duygu somusurusu yapma 2 kere alsan bı kere aldım yrter dıcek mıydın kerkenez ?
Valla mı ne zaman dağıttın hep aynı terane az bana para atYarram bugün 300 dagittik sen 25 tl yu verince elin titriyor mk?
engeli kaldır yazdım.Naber boyka, bana telegram'dan bi' ulaş bakalım.
Tamamdır tekrardan Tebrikler kazancın ve dağıtım içinZor baba İflam siikildi
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!