O zaman sinerji demeyeceksin abi bizde ahmaklik yapma sinerji mac bitince bak skorunu daha da sinerji vermem hic bir roleSayfalarca takip et ama hic takip etmeyenler alsin odulu vay be @Messi06
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
O zaman sinerji demeyeceksin abi bizde ahmaklik yapma sinerji mac bitince bak skorunu daha da sinerji vermem hic bir roleSayfalarca takip et ama hic takip etmeyenler alsin odulu vay be @Messi06
Valla bende 23:41 @Cevik42 soyle alirsa alirizMetin abi gerçekten ben 11.40ta beğenmişim benim saat mi ileri
yok valla cevap vermiyokidedigimi sordun mu
Senlik birsey sana birsey diyende yokkinapayım dostum adam öyle yazdı para onun parası
La Vortex lik bise yok adam öyle demişKanka takip sarti var demis adam konu icinde ayip ettiniz biraz 41 sayfa takip olmus 90+7 de begenen adama cikmis
Gerci etkinlik sahibinin is bilmezligi senlik bisey yoknapayım dostum adam öyle yazdı para onun parası
Aynen ondan diyorum emek verenlere ayıptırO zaman sinerji demeyeceksin abi bizde ahmaklik yapma sinerji mac bitince bak skorunu daha da sinerji vermem hic bir role
?? ayıp etmıss lerOlm fb 90+7 de begenen adama cikmis gerisini sen dusun ?
Yazdim ya la sucu yok diye mk ??La Vortex lik bise yok adam öyle demiş
Tam 23.40 tı abi bende ondan dedim demek ki benim saatte yanlışlık varValla bende 23:41 @Cevik42 soyle alirsa aliriz
Senlik bisey yok brom yapacak birsey yok yanlis oldu bence amanapayım dostum adam öyle yazdı para onun parası
Biliydim böyle olacaaniHayırlı olsun paparalar murice
Aha sonundaHayırlı olsun paparalar murice
Tamam abı pardon ?düzgün konuş
vay mke1 dk ileValla bende 23:41 @Cevik42 soyle alirsa aliriz
KUZGUN her yerden vuruyor mkHayırlı olsun paparalar murice
masallah deKUZGUN her yerden vuruyor mk
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!