110 atacak sorun yok aramizda @Cevik42 ile bazen ibinelik yapio ama?Çok çok paraya
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
110 atacak sorun yok aramizda @Cevik42 ile bazen ibinelik yapio ama?Çok çok paraya
Sen çok değiştin be dostum artik millete laf sokma pesindesin eskiden iyi adamdin ne oldu sana çözemedimolum ne kendini bilmezsin ya çekiliş bitince begenmişsin zaten maçlar bitmişti gelmiş burda haklı gibi konusuyosun bi git basımdan gece gece
nbence prizmayi bekleOlur at
@frkan1903 sende papara atOlur at
10 defa etiket atmış bana niye almadın diye begenmemiş ne diyim bunaSen çok değiştin be dostum artik millete laf sokma pesindesin eskiden iyi adamdin ne oldu sana çözemedim
110 neden 100 deil şimdi sürpriz bı kupon yapıp dağıtırsin saten o parayi110 atacak sorun yok aramizda @Cevik42 ile bazen ibinelik yapio ama?
kanka millet soverek hesap soruyor herife hakli haksiz bisey demiyorum ama duzgunce sorulurSen çok değiştin be dostum artik millete laf sokma pesindesin eskiden iyi adamdin ne oldu sana çözemedim
Yok be usta adam bi suru seyle ugrasiyor anlik sinirlenmistir. Candir @VortexSen çok değiştin be dostum artik millete laf sokma pesindesin eskiden iyi adamdin ne oldu sana çözemedim
Ben onu kastetmiyorum bana laf atip duruyon ne sorunun var çözemedim10 defa etiket atmış bana niye almadın diye begenmemiş ne diyim buna
babus biraz haklilik payi var bazen cok gerginlesiyorsun10 defa etiket atmış bana niye almadın diye begenmemiş ne diyim buna
bazen gerginlesioYok be usta adam bi suru seyle ugrasiyor anlik sinirlenmistir. Candir @Vortex
bişeyYok be usta adam bi suru seyle ugrasiyor anlik sinirlenmistir. Candir @Vortex
kanka laf atmak değil çekilişi yapıyorum ortaya kaf atıyosun dağıtımı ben yapayım diye yakışık alıyomu? yakıştırıyomusun kendineBen onu kastetmiyorum bana laf atip duruyon ne sorunun var çözemedim
adim.batsinortama bir kaos hakim
bişeyYok be usta adam bi suru seyle ugrasiyor anlik sinirlenmistir. Candir @Vortex
dayı özeli görsen çıldırırsınbabus biraz haklilik payi var bazen cok gerginlesiyorsun
Kanka adam isi bilmiyor senin yonlendirmen lazimdi 42 sayfa takip vardi orda millet otomatikman tepki gosteriyor10 defa etiket atmış bana niye almadın diye begenmemiş ne diyim buna
*** konunun en basında begeni sarti varmi yok mu dönde bir bak sonra gel de seni egiteyim ***olum ne kendini bilmezsin ya çekiliş bitince begenmişsin zaten maçlar bitmişti gelmiş burda haklı gibi konusuyosun bi git basımdan gece gece
benim gor o zamanbişey
dayı özeli görsen çıldırırsın
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!