biz dusunemiyoruz knk sikinti orda iste ah bi dusunsek neler yapucaz daDazzle kadar sağlam slot yok ya you win de 600 liralık bakiyeyi sadece dazzle me de 20 katı çevirdim 2 k çektim siz düşünün
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
biz dusunemiyoruz knk sikinti orda iste ah bi dusunsek neler yapucaz daDazzle kadar sağlam slot yok ya you win de 600 liralık bakiyeyi sadece dazzle me de 20 katı çevirdim 2 k çektim siz düşünün
ya gecen 9k vurdun bi bize gulmedi mk oyunlariBi bana gülmüyor mk oyunu
Olm onlar benjm icin cerez vurunca tam vuruyom kuruyunca da bi ay kuruyom?ya gecen 9k vurdun bi bize gulmedi mk oyunlari
Dagitim konusu açiyormuyuz
Bizede big bass da 2k balık insin balıkçı inmesin olacak işmi ?Dagitim konusu açiyormuyuz
slotta bir kere yuzume guldu o da cok eskiden o zaman forumda yoktum 2017 sonunda felan 38bin tl bi paraydi sweet binanza da 780tl ile girmistim ama ne paradan eser kaldi ne bendenOlm onlar benjm icin cerez vurunca tam vuruyom kuruyunca da bi ay kuruyom?
@Saulalvarez Liste zagorda olsunSaulalvarez her etkinlikte varsın ona göre ?
vay vay vay bizim adimiz ne zaman yazilcak eski kasa bmw ?@Saulalvarez Liste zagorda olsun
Hiç uğraşamam ama herkesin etkinliğinde görüym ismini bence açmalı ?@Saulalvarez Liste zagorda olsun
Açar ya o kadarda eşşek değil heraldeHiç uğraşamam ama herkesin etkinliğinde görüym ismini bence açmalı ?
İptal malesef ?Dağıtım nerde kardeş
balimin cani sikilmis kaos yaratin hemenDağıtım nerde kardeş
Beleş Yoksa baba kaçar o zamanİptal malesef ?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!