Öyle bişey yaparsa senin şom ağzını parçalarım lan kurudum zaten gıcıksimdi konuyu 1k mesaj 500 tepkime acarsa ah gogom ??
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Öyle bişey yaparsa senin şom ağzını parçalarım lan kurudum zaten gıcıksimdi konuyu 1k mesaj 500 tepkime acarsa ah gogom ??
no sikinti kankamalesef murice söz vermiştim dostum
@Saulalvarez kanka bu sartlari karsiliyormu ??Öyle bişey yaparsa senin şom ağzını parçalarım lan kurudum zaten gıcık
Ortak 820 mesajım var tebrik ettim bekliyorum baştan beri konuyu ona göre açarsan sevinirim 500 msj şart falan diemalesef murice söz vermiştim dostum
hahahahagavahOrtak 820 mesajım var tebrik ettim bekliyorum baştan beri konuyu ona göre açarsan sevinirim 500 msj şart falan die
Gül lan sen gül ?? az daha zorla beni ban yicem@Saulalvarez kanka bu sartlari karsiliyormu ??
?Gül lan sen gül ?? az daha zorla beni ban yicem
Bana çıkarsa sana devrederim takma kafana ??Gül lan sen gül ?? az daha zorla beni ban yicem
Haydi aç konuyu uykum geldimalesef murice söz vermiştim dostum
@DodoYAZYETER bakta insanlık gör. Eyvallah kankam düşünmen yeter laBana çıkarsa sana devrederim takma kafana ??
kuruyum olmassam salarim@DodoYAZYETER bakta insanlık gör. Eyvallah kankam düşünmen yeter la
O zaman sana çıkarsa benim ?@DodoYAZYETER bakta insanlık gör. Eyvallah kankam düşünmen yeter la
Kank ben listede yokum ??O zaman sana çıkarsa benim ?
Olsun sen gönüllerdesin?Kank ben listede yokum ??
Var abi ne oldu@frkan1903 mefete midir metefe mıdır nedir var mı sende
Bilmem biri Dm den yazdı acil metefe varmi sende dedi yok dedim .furkanda var tamam yarına kaldı artık dedi. Du bakalım hele bir uyansın bakalım ne yapacak metefeyiVar abi ne oldu
ParaaaaBilmem biri Dm den yazdı acil metefe varmi sende dedi yok dedim .furkanda var tamam yarına kaldı artık dedi. Du bakalım hele bir uyansın bakalım ne yapacak metefeyi
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!