Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bonus Coinbase Bedava 138 TL

MESUT ÖZİL

Kayıtlı Üye
Amerikanın en güvenirlir hatta dunyanin en iyi cripto sitesi coinbase airdrop veriyor 138 tl karsiligi hemen paribuya cekim kyc onayi 2 gün sürüyor

Buda benim ref linkim sadece 1 ref kazanabiliyor her üye kimsenin sırtından kazanc olmuyor normal linki üste biraktim reften uye olunca hızlanıyor

Benim link buyrun afiyet olsun

pardonelimkaydı

Kayıtlı Üye
Amerikanın en güvenirlir hatta dunyanin en iyi cripto sitesi coinbase airdrop veriyor 138 tl karsiligi hemen paribuya cekim kyc onayi 2 gün sürüyor

Buda benim ref linkim sadece 1 ref kazanabiliyor her üye kimsenin sırtından kazanc olmuyor normal linki üste biraktim reften uye olunca hızlanıyor

Benim link buyrun afiyet olsun

Çeken var mı?

Berlin

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Çeken çok var ben sıra bekliyorum uzun sürüyor 138 Değil 280 çekebilirsiniz ek testler var

Berlin

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Bro ben de uye oldum da bisey yapmadim henüz. Uygulamayi mi indirmem lazim öncelikle? Sonra kyc mi yapilacak?
Uygulamayı indirmene gerek Yok ilk önce kyc onayı şart sonra testler var sıra bekliyosun sıranın sana gelmesini videosu vardı atiyim daha iyi anlaraınız

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap