Bu testler ne peki bro nasil cevaplicaz ki? Benim internet az ya videoya bakamadimTamam kanka beklememiz gerekiyomus 24 saat
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu testler ne peki bro nasil cevaplicaz ki? Benim internet az ya videoya bakamadimTamam kanka beklememiz gerekiyomus 24 saat
Yok knkRefden üye olmak şart mı?
Yanlış cevaplasanda doğruyu bulana kadar müsaade ediyoBu testler ne peki bro nasil cevaplicaz ki? Benim internet az ya videoya bakamadim
Kafana gore tikla dogruyu bulana kadar farketmiyi yaniBu testler ne peki bro nasil cevaplicaz ki? Benim internet az ya videoya bakamadim
Kanka kovalamak lazimda teferruati cok mk gerci 25 binden bahsediyoz mk 20 tl bonus icin urasiyz?25bin TL dağıttı bi ara bi borsa 25bin.... Bu işleri kovalamak lazım
Iyi o zaman bro bekleyelim 1 gun peki mail atiyorlar mi sıra gelince acaba yoksa senin attigin test linklerinden direkt biz mi kontrol edelim?Yanlış cevaplasanda doğruyu bulana kadar müsaade ediyo
direk kontrol et knk belli olmuyo benim eski oldugundan direk cektim dün unutmustum 2 testi çözmeyiIyi o zaman bro bekleyelim 1 gun peki mail atiyorlar mi sıra gelince acaba yoksa senin attigin test linklerinden direkt biz mi kontrol edelim?
Eyvallah kanka yarin bakarim o zaman umarim olur ya ilac gibi gelir. Gerci kumara gidecek ama iyi para yani cikarim belki burdan gelecek parayla mkdirek kontrol et knk belli olmuyo benim eski oldugundan direk cektim dün unutmustum 2 testi çözmeyi
Simdide kimlik dogrula felan demedi direk bu cikti kankdirek kontrol et knk belli olmuyo benim eski oldugundan direk cektim dün unutmustum 2 testi çözmeyi
olur olur sorun yok yasal borsa. bi ara turkleri engellemişlerdi bu etkinlliklerden boku çıkıyo diye acmıslar geriEyvallah kanka yarin bakarim o zaman umarim olur ya ilac gibi gelir. Gerci kumara gidecek ama iyi para yani cikarim belki burdan gelecek parayla mk
Bas 2 orana 560 olur onuda bas 2 orana 1120 olur cicek gibi ?Eyvallah kanka yarin bakarim o zaman umarim olur ya ilac gibi gelir. Gerci kumara gidecek ama iyi para yani cikarim belki burdan gelecek parayla mk
ödül kazanmadan devam et mi dedin sen eğer direk geldiyse açılmış işte başla çözmeyeSimdide kimlik dogrula felan demedi direk bu cikti kank
Cekimi nereye cekiyoz direk banka hesabinamiolur olur sorun yok yasal borsa. bi ara turkleri engellemişlerdi bu etkinlliklerden boku çıkıyo diye acmıslar geri
o iş teferruatlı kripto paralarla uğraşmadıysan hiçCekimi nereye cekiyoz direk banka hesabinami
Iyude nasil baslicam quiz gelmiyoki beklemeye alindiniz dyoödül kazanmadan devam et mi dedin sen eğer direk geldiyse açılmış işte başla çözmeye
haa gelmemiş o zaman loIyude nasil baslicam quiz gelmiyoki beklemeye alindiniz dyo
Kazanc elde etmeden devam et mi dicez ki ?haa gelmemiş o zaman lo
Az cok biliyom donusturme felan isleri varda yine ufaktan bi el atarsin?o iş teferruatlı kripto paralarla uğraşmadıysan hiç
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!