Kimlik dogrulandi diyor beyler simdi ne yapmam gerekiyor?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Yine dogrulandi dediIyide kanka 1 kere kimliginiz onaylandi dedi sindi yine kimlik dogrulama istiyo kac kere dogrulicaz bunu
Simdi ne yapicaz kanka benim de dogrulandiYine dogrulandi dedi
Teste gir bekleme sırasında dicek sana onu beklicem 24 saat kadar sürüyoKimlik dogrulandi diyor beyler simdi ne yapmam gerekiyor?
BakıyorumTeste gir bekleme sırasında dicek sana onu beklicem 24 saat kadar sürüyo
Teste giriyom yine kimlik dogrulma diyotestlere girince ayrı bi doğrulama istiyordu sanırım onuda yapın bekleyin 1 güne açılır
Yaptim kanka fotograf da cektirdik hattatestlere girince ayrı bi doğrulama istiyordu sanırım onuda yapın bekleyin 1 güne açılır
dün çektim hacı eski üyesiydim bu borsanın işlemde vardı yatırdılar direk
Teste giriyom yine kimlik dogrulma diyo
sıra muhabbeti bu demek işte aralıklarla tekrar deneyinYaptim kanka fotograf da cektirdik hatta
yok lo ne yatırımı borsa para dağıtıyo işte kullansınlar diyeYatırım istiyor mu?
Yine dogrulama istyoTeste giriyom yine kimlik dogrulma diyo
Yok istemiyoYatırım istiyor mu?
bekliceniz işteeYine dogrulama istyo
Yok istemiyo
yok lo ne yatırımı borsa para dağıtıyo işte kullansınlar diye
Tamam bekleyelim de tekrardan foto dogrulamaya gerek yok yani de mi?bekliceniz iştee
Tamam kanka beklememiz gerekiyomus 24 saatFotografi dogrulamama ragmen yine bekleme listesindesiniz fotografi dogrulayin diyor teste tiklayinca
Yok dglRefden üye olmak şart mı?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!