İlginçBenden gene kimlik istedi kanka çekim yapmıştım
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
İlginçBenden gene kimlik istedi kanka çekim yapmıştım
Benim de android bi trlu onaylatamadim net değil diye mail geliyor. Bi taktik ver kanka nasil cekmistin fotolari?Yooo kulustur 200 liralık Android
Kanka valla düz çektim attım bir kere unutmuştum hatta rastgele girdim onaylanmış testlere girdim hemenBenim de android bi trlu onaylatamadim net değil diye mail geliyor. Bi taktik ver kanka nasil cekmistin fotolari?
Uygulamadan mı gırdın kank tarayıcıdan mıKanka valla düz çektim attım bir kere unutmuştum hatta rastgele girdim onaylanmış testlere girdim hemen
Senin de mi duruyor? Ulan ne bahtsız adamlarız yaUygulamadan mı gırdın kank tarayıcıdan mı
UygulamadanUygulamadan mı gırdın kank tarayıcıdan mı
Aylar oldu duruyor hiç bişe görükmüyor açılmıyor daSenin de mi duruyor? Ulan ne bahtsız adamlarız ya
Bende yok kanka şansımı *******Uygulamadan
Bende uygulama var ama bayagidir hata veriyor resim yukleme secince acilmiyor yani.. Ama webden girince yukleniyorBende yok kanka şansımı *******
Usta Muhsin gelir birazdan o bilirGirdim az once 4 tane test codum digerlerinde giremyrm yine hesabinizi dogrulayn dyo neden acabaga
Eyw kenfi hesabimdan cekim yaomistim aileden birine yaptim 2p gundur bekliyrm 4 tane test acilmis digerleri yine kimlik dogrulama istyoUsta Muhsin gelir birazdan o bilir
Dogecoine çevir 1xbete at bence ?28tl verdi bu test. Çekebiliyoz mu la bunu
Hiç test çözülmemiş bir hesapsa toplam 7 tane test çözebilmen lazım 300liradan fazla yapar odaGirdim az once 4 tane test codum digerlerinde giremyrm yine hesabinizi dogrulayn dyo neden acabaga
Kanka neden cozemiyrm ozaman dogrulama iatyo yneHiç test çözülmemiş bir hesapsa toplam 7 tane test çözebilmen lazım 300liradan fazla yapar oda
msja bakHiç test çözülmemiş bir hesapsa toplam 7 tane test çözebilmen lazım 300liradan fazla yapar oda
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!