Yenge den habersiz nefes alamıyor kredi nasıl çekecek ???@BMW NİN ADINA CEKELİM BORCU COK ZATEN
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Yenge den habersiz nefes alamıyor kredi nasıl çekecek ???@BMW NİN ADINA CEKELİM BORCU COK ZATEN
İnaniyom ali abi sknti yok ayıp ediyon ha abi yoksa yoktur ?Bende 0 im inan istersen ss atayım papara IBAN payfix hepsinin ss atarım at dersen hemen atarım
BENİM GEÇEN GÜN BÖNKÖR HEMDE GOLD DU 2 Sİ VARDI BÖNKÖR Ü ALDILARKayıtlı uye yazısını bonkör üye yazısına tercih ederim ?
EVİN REİSİ O Ne nefes alamaması neler duyuyorum @BMWYenge den habersiz nefes alamıyor kredi nasıl çekecek ???
Benden alsınlar sana versinler ? bonkorluguBENİM GEÇEN GÜN BÖNKÖR HEMDE GOLD DU 2 Sİ VARDI BÖNKÖR Ü ALDILAR
Yok benim son 9 roll kayıpBenden alsınlar sana versinler ? bonkorlugu
Valla bana kalmaz ama tek maça kasayı niye basiyon bol kasayi en azından biri yatsa diğeri gelir belki devam edersinYok benim son 9 roll kayıp
ONAYLI COİNLİST HESAPLARINIZI ALIYORUM ARKADAŞLAR
Coinlist Hesabını Nasıl açılır ?
Google'a Coinlist yazıyorsunuz.
Siteye giriş yapıp “Get Started” deyip, kullanmadığınız bir gmail hesabı ile kayıt oluyorsunuz.
Coinlist hesabınıza giriş yaptıktan sonra wallet kısmına gelip start verification deyip kyc onayını yapıyorsunuz
Hepsi bu kadar!
Eğer görüntüleri net çekerseniz 5 dakika içerisinde otomatik onay almakta.
Çok nadirde olsa bazı durumlarda 24 saate kadar uzayabilir.
Her hesabın farklı ip ile açılmış olması gerekiyor.
Aynı cihazdan çok sayıda hesap açarsanız yada giriş yaparsanız sorun çıkabilir.
Onay aldıktan sonra iletişime geçerek hesabı teslim edebilirsiniz.
Orjnal ilk GMail adresi ve şifre + Coinlist hesabı ve şifre şeklinde teslim alıyoruz.
FİYAT : 125 TL
KESİNLİKLE 0 MAİL ACILMALIDI
Şimdi açsam hemen alablyrmsn Z hesabıONAYLI COİNLİST HESAPLARINIZI ALIYORUM ARKADAŞLAR
Siteye giriş yapıp “Get Started” deyip, kullanmadığınız bir gmail hesabı ile kayıt oluyorsunuz.
Coinlist hesabınıza giriş yaptıktan sonra wallet kısmına gelip start verification deyip kyc onayını yapıyorsunuz
Hepsi bu kadar!
Orjnal ilk GMail adresi ve şifre + Coinlist hesabı ve şifre şeklinde teslim alıyoruz.
KESİNLİKLE 0 MAİL ACILMALIDIR.
ac alırızŞimdi açsam hemen alablyrmsn Z hesabı
Tamamac alırız
bekliyorum
Reis tamamONAYLI COİNLİST HESAPLARINIZI ALIYORUM ARKADAŞLAR
Hepsi bu kadar!
KESİNLİKLE 0 MAİL ACILMALIDIR.
Hesap açtımReis tamam
Her gün fiyat artıyor. 1 hafta oldu konu açılalı. 200 tlyi geçmiştir125 tl ne DDD aradaki parayi sen yiyosun galiba D
evet125 tl ne DDD aradaki parayi sen yiyosun galiba D
Yağ mı bu artsınHer gün fiyat artıyor. 1 hafta oldu konu açılalı. 200 tlyi geçmiştir
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!