Güle güle harcayın arkadaşlar dedeyi zorlayın sizede çıkabilir ?ÖDÜLLER GÖNDERİLDİ @ferit1987 KESENE BEREKET DOST ??
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Güle güle harcayın arkadaşlar dedeyi zorlayın sizede çıkabilir ?ÖDÜLLER GÖNDERİLDİ @ferit1987 KESENE BEREKET DOST ??
Çeksek çekilmiyor. Siteye atsak atılmıyor. Anani skim payfixÖdül geldi teşekkürler. 23.75
Çekiliyor banka hesabınaÇeksek çekilmiyor. Siteye atsak atılmıyor. Anani skim payfix
İbandan 25 aktarcan mecbur onaÇeksek çekilmiyor. Siteye atsak atılmıyor. Anani skim payfix
25 altı çekilmez knkÇekiliyor banka hesabına
Yapacaginiz işi de sanki ilk defa ödül alıp dagitiyorlar 2 tl için düştüğün duruma bakÇeksek çekilmiyor. Siteye atsak atılmıyor. Anani skim payfix
Önceden çekiliyordu şimdi yazdım canlıya min 25 diyor kaşarÇekiliyor banka hesabına
İbanda bir şey eksik. İnşallah olursa denerizİbandan 25 aktarcan mecbur ona
Ziraat e 20 çekiliyor diyorlardı vi denesin25 altı çekilmez knk
Neyse kalsın öyle. Ben kaçar.Yapacaginiz işi de sanki ilk defa ödül alıp dagitiyorlar 2 tl için düştüğün duruma bak
Pala sana 50 atayim banka hesabina cek olurmu ?Önceden çekiliyordu şimdi yazdım canlıya min 25 diyor kaşar
Benlik bişey yok kanka 160 geldi 151 kaldı dagittim onuda 9 tl kesti piclerYapacaginiz işi de sanki ilk defa ödül alıp dagitiyorlar 2 tl için düştüğün duruma bak
Sen bu işleri bilirsin 27 şer atsaydin yaPala sana 50 atayim banka hesabina cek olurmu ?
Sen bu işleri bilirsin 27 şer atsaydin ya
Sağlık olsunBenlik bişey yok kanka 160 geldi 151 kaldı dagittim onuda 9 tl kesti picler
Kesenize bereket kazancınız bol olsun
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!