Şu dağıtım yapcam diyip gelmeyen arkadaşa el mi atsak bide ?@Rooster bu apsuya dagitimda yasak getirelim 5 dagitim oluyorda 2 sine katilsin ??
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Şu dağıtım yapcam diyip gelmeyen arkadaşa el mi atsak bide ?@Rooster bu apsuya dagitimda yasak getirelim 5 dagitim oluyorda 2 sine katilsin ??
sen sabah ekmek aimar (margarin ) devam :d:dnormalde bu saatte 26 kişi olurmuydu yahu forumda
ah ah o hec gitti zaten onda o kadar umutluydum hec oldu oda o parayi bitirmistir oŞu dağıtım yapcam diyip gelmeyen arkadaşa el mi atsak bide ?
miknatis var apsuyu gorunce yanindakileride aliyor simdide ?Bu siteden daha çekmem Koskaca listeden son 4 kişiyi çıkarmış ya harbiden
aahahahha bu çok iyiydimiknatis var apsuyu gorunce yanindakileride aliyor simdide ?
Ben bu arkadaşların çekiliş sitesine aylık rüşvet verildiği konusunda suphelim varBu siteden daha çekmem Koskaca listeden son 4 kişiyi çıkarmış ya harbiden
Sen zaten cekme kanka 10 cekilisinde 1inde cikiyom beni ilk siraya yaziyn mk??Bu siteden daha çekmem Koskaca listeden son 4 kişiyi çıkarmış ya harbiden
Ben bu arkadaşların çekiliş sitesine aylık rüşvet verildiği konusunda suphelim var
Adımı apsuvachachahaha yaparmisiniz
İyi geceler dostum keseene bereketBeyler kazanan arkadaşlara tebrikler kazanamayanlara da birdahakine inşallah
Hepiniz allaha emanetsiniz iyi geceler
iyi geceler broBeyler kazanan arkadaşlara tebrikler kazanamayanlara da birdahakine inşallah
Hepiniz allaha emanetsiniz iyi geceler
Çünkü ben son 4 deydim onların bir suçu yok ?Bu siteden daha çekmem Koskaca listeden son 4 kişiyi çıkarmış ya harbiden
MrA.ApsuHaha boyle yaptirAdımı apsuvachachahaha yaparmisiniz
ulan hahahahahÇünkü ben son 4 deydim onların bir suçu yok ?
benimkinide apsuvacaimar şeklinde olabilir @RoosterAdımı apsuvachachahaha yaparmisiniz
Para nerde değer kazanacağını biliyor ondan bunlarçekiliş siteleri apsu sen delpieroyu tanıyor vallahi
Valla hanfendi sizde çok sıkısiniz dışarda veren vereneÇünkü ben son 4 deydim onların bir suçu yok ?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!