Ban yemeli ? o zaman bende kazanınca dağıtım sözü verip atmaym bu nasıl saçmalık ? @Rooster knk banla öyle tipleri pleaseah ah o hec gitti zaten onda o kadar umutluydum hec oldu oda o parayi bitirmistir o
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ban yemeli ? o zaman bende kazanınca dağıtım sözü verip atmaym bu nasıl saçmalık ? @Rooster knk banla öyle tipleri pleaseah ah o hec gitti zaten onda o kadar umutluydum hec oldu oda o parayi bitirmistir o
ya ne adamlarsınızbenimkinide apsuvacaimar şeklinde olabilir @Rooster
Dedi ve kaybettiPara nerde değer kazanacağını biliyor ondan bunlar
Para nerde değer kazanacağını biliyor ondan bunlar
aynen bize gelse sabaha kadar geri giderPara nerde değer kazanacağını biliyor ondan bunlar
Kader kısmet @SeyMen bak yüzümü kara çıkarma göreyim seni??Dedi ve kaybetti
Yazdım nah işareti gönderdi Payfix istiyor galiba değil mi?Evet beyler günün son sürprizi rooster namı değer Muro abinizden güzel bı dağıtım geliyor özeller dolsun ben yatıyorum hadi iyi geceler @Rooster kesene bereket ???????
Aynen klavyesi bozuk emoji gidiyo sadeYazdım nah işareti gönderdi Payfix istiyor galiba değil mi?
Attım bakalım ne olacakAynen klavyesi bozuk emoji gidiyo sade
Düşenin dostu olmaz dediler ayaktayız gene yok s.etForumda 200 kişi aktif 27 TL atan kara gün dostumuz yok
Gelmiş olmasi lazımÖdül gönderildi teşekkürler @easyWonnn43 @Rooster
Adami meşgul etme get zibar
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!