dayı kısı sayısı fazla son 1 kupon daha ii gider yoksa sıze bıse kalmazSon mac dedin ama millet nasil isterse
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
dayı kısı sayısı fazla son 1 kupon daha ii gider yoksa sıze bıse kalmazSon mac dedin ama millet nasil isterse
Bi kupon daha yollaKasa 333 @kadircan4747 çekelim mi napalim
Ben yokum kanka ??Dayı liste fazlalaştı ya o yüzden dedi
Listedeki herkese miDAyı sen çekimi yap @kadircan4747 payfixle bana at. 15 er dagitalim listeye. Zaten para kalmıyor. Mecburen papara ile dagitmamiz gerek
Kanka liste çok karmaşık oldu yalnız haberin olsunDAyı sen çekimi yap @kadircan4747 payfixle bana at. 15 er dagitalim listeye. Zaten para kalmıyor. Mecburen papara ile dagitmamiz gerek
Papara yok bende mefete falan yok mu sizin bende mefete ve payfix var bitekDAyı sen çekimi yap @kadircan4747 payfixle bana at. 15 er dagitalim listeye. Zaten para kalmıyor. Mecburen papara ile dagitmamiz gerek
VerdimKanka liste çok karmaşık oldu yalnız haberin olsun
İkisi aynı kişiler mi karıştırıyorum ben@1985turbo @theflash nerdesiniz dostlar ?
Taam mefete atarım. Liste bellimiPapara yok bende mefete falan yok mu sizin bende mefete ve payfix var bitek
Farklıİkisi aynı kişiler mi karıştırıyorum ben
En son belliydi ama ne oldu bitti bilmyormTaam mefete atarım. Liste bellimi
Bi tane daha vurda 20 şer dağıtın 15 i pumabet harici nereye atalımDAyı sen çekimi yap @kadircan4747 payfixle bana at. 15 er dagitalim listeye. Zaten para kalmıyor. Mecburen papara ile dagitmamiz gerek
@BMWTaam mefete atarım. Liste bellimi
Mefete varsa tumbete at. Çok güzelBi tane daha vurda 20 şer dağıtın 15 i pumabet harici nereye atalım
Iptal edimTalep vermiş dayı yapcak bişey yok. İstersek giderdik şansımız açılmıştı ?
İptal etsin ?Talep vermiş dayı yapcak bişey yok. İstersek giderdik şansımız açılmıştı ?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!