Haylaz46
Kayıtlı Üye
Et bence de dayı. Olacaksa kişi başı 20 olsa bari ıyi olur pumaya kaptirmayalimIptal edim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Et bence de dayı. Olacaksa kişi başı 20 olsa bari ıyi olur pumaya kaptirmayalimIptal edim
Bi küçük metinimiz eksikti aman Aman metinde kalsınMefete varsa tumbete at. Çok güzel
Para yatmis vallaEt bence de dayı. Olacaksa kişi başı 20 olsa bari ıyi olur pumaya kaptirmayalim
20 istiyorlarsa iptal et
Senin attigin listeyi yaz@Cevik42 liste için bişey de yoksa Allaha emanet dağıtım olacak bari bi liste yapalım kapansın o şekilde ben niye burnumu soktum anlamıyomda sıkıntıdan yaptım ahhaha
Herkese verelim o listedikelere 15 er olmaz mı@Cevik42 liste için bişey de yoksa Allaha emanet dağıtım olacak bari bi liste yapalım kapansın o şekilde ben niye burnumu soktum anlamıyomda sıkıntıdan yaptım ahhaha
Kesene bereket ?Para yatmis valla
Olur olur yerizHerkese verelim o listedikelere 15 er olmaz mı
O liste yolla@Cevik42 liste için bişey de yoksa Allaha emanet dağıtım olacak bari bi liste yapalım kapansın o şekilde ben niye burnumu soktum anlamıyomda sıkıntıdan yaptım ahhaha
Abooo çok değil mi@BMW
@@Moses
@@zencii
@@Haylaz46
@@dodoyazyeter
@@Haydar dümen
@@JOHN WİCK PARABELLUM
Buraya ek @Lider @Kalibra1975 ve ben varım
EvetAbooo çok değil mi
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!