su forum camiiasinda iki adam tanidim biri wustelerk digeri sen@Rooster benim parayi kime istiyorsan ona ver
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
su forum camiiasinda iki adam tanidim biri wustelerk digeri sen@Rooster benim parayi kime istiyorsan ona ver
Haci watsaltan fircayi yedik mecbur payfix attimsu forum camiiasinda iki adam tanidim biri wustelerk digeri sen
He ya neumar ibnesi çağırıyor durmadangidiyon mu psg ye kanki
Dayı bendeki 40 paparaya geciyim 2 kişiHaci watsaltan fircayi yedik mecbur payfix attim
Oooo gelmiş bileodul geldi @muhsinovi sagol @Rooster eline saglik
Fena firca yedim ***??su forum camiiasinda iki adam tanidim biri wustelerk digeri sen
ben senin.neye bozuldugunu biliyorum almama sebebinide durusunu seveyim dayi, dik dur egilme bu gunlerde gececek allahin izni ile, ama hic birsey eskisi gibi olmayacakHaci watsaltan fircayi yedik mecbur payfix attim
Firca yedim a. QOooo gelmiş bile
Kimden ?Firca yedim a. Q
Hatir var yoksa almazdimben senin.neye bozuldugunu biliyorum almama sebebinide durusunu seveyim dayi, dik dur egilme bu gunlerde gececek allahin izni ile, ama hic birsey eskisi gibi olmayacak
BosverKimden ?
Ödül gelmiş. Teşekkürler.DAĞITIM BAŞLIYOR
Al işte bisey diyon bosver sonra hep bunu yapiyonBosver
Hala anlamuon ben isim vermemmmmmAl işte bisey diyon bosver sonra hep bunu yapiyon
2 gun once biri fena tokatladi beni baskasi olsa forumda kiyamet kopardi ama ben relaxAl işte bisey diyon bosver sonra hep bunu yapiyon
Yaşın verdiği olgunluk.2 gun once biri fena tokatladi beni baskasi olsa forumda kiyamet kopardi ama ben relax
Yas degil karakterYaşın verdiği olgunluk.
Dayı kazanıyorsunYas degil karakter
Boşa hava basıyon isim vermiceksen insanları zan altın da bırakıyon dayı yapma2 gun once biri fena tokatladi beni baskasi olsa forumda kiyamet kopardi ama ben relax
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!