Olum benden isim alamassin bosa ugrasma??Boşa hava basıyon isim vermiceksen insanları zan altın da bırakıyon dayı yapma
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Olum benden isim alamassin bosa ugrasma??Boşa hava basıyon isim vermiceksen insanları zan altın da bırakıyon dayı yapma
O zaman mevzuyu hiç açma senle arası iyi olan herkes zan altında kalıyo böle özelden kim bu şudur kesin diye dedikodular dönerOlum benden isim alamassin bosa ugrasma??
Donmez rahat ol herkes senin gibi fesat degil???O zaman mevzuyu hiç açma senle arası iyi olan herkes zan altında kalıyo böle özelden kim bu şudur kesin diye dedikodular döner
Ama harbi dayı zehirli oku atiyon sonra bosverDonmez rahat ol herkes senin gibi fesat degil???
Çabuk syle kim o melek yüzlü şeytan2 gun once biri fena tokatladi beni baskasi olsa forumda kiyamet kopardi ama ben relax
Çok umrum da değil şahsen öyle sorunum olsa şuan ki gibi çat çat sölerimDonmez rahat ol herkes senin gibi fesat degil???
1 hafta beklicem ondan sonra @Rooster gerekeni yapacak o bilio kim oldugunuAma harbi dayı zehirli oku atiyon sonra bosver
Haftaya cumaya kadar beklicemÇok umrum da değil şahsen öyle sorunum olsa şuan ki gibi çat çat sölerim
Borcun suresi 1 haftaysa bana da ver dayi??1 hafta beklicem ondan sonra @Rooster gerekeni yapacak o bilio kim oldugunu
Insanoglu belki sorun sikintisi vardur dusmez kaljmaz allahÇok umrum da değil şahsen öyle sorunum olsa şuan ki gibi çat çat sölerim
Benimde var biri1 hafta beklicem ondan sonra @Rooster gerekeni yapacak o bilio kim oldugunu
Yok 1 gunlugune aldi ama belki sorunu var beklicem sabirlaBorcun suresi 1 haftaysa bana da ver dayi??
Valla bu dk dan sonra forum işin de değil insan oğlu babam oğlu olsun acırsam namertim bitti çiçekci dönemiInsanoglu belki sorun sikintisi vardur dusmez kaljmaz allah
@Rooster biluo kanitlari onda?Benimde var biri
Ama isim vermem ahhaan ?
Benimkinin yok dayı çatır çutur yiyo paralarıInsanoglu belki sorun sikintisi vardur dusmez kaljmaz allah
Yoj be insan sasar beser belki sorunu vardir telefona cvp ta vermediValla bu dk dan sonra forum işin de değil insan oğlu babam oğlu olsun acırsam namertim bitti çiçekci dönemi
Öyle bi dünya yok ölmediği sürece benim için kimsenin sorunu olamazYoj be insan sasar beser belki sorunu vardir telefona cvp ta vermedi
DogrudurÖyle bi dünya yok ölmediği sürece benim için kimsenin sorunu olamaz
Sen susSAPLAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!