Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ooooooooo bol sansssss
Dostom bu forumda 8-10 gündür aktifim zaten her gün rolling felan oluyor günde 300-400 mesaj yazıyorum 2-3 gün foruma gelsen zaten olur 1000 mesajAynen listeye almadin ya ondan
Turbo olmadığımin kanıtıDembele seni dinlemiş
Takibe gerek yok yazdın ondandırTakip eden cidden yok ?????
Aynen zaten gariban çekilişi yapıyoruz 1 kişiye milleti yormaya Gerek yokTakibe gerek yok yazdın ondandır
Bende isterımArkadaşlar ilk beğenen 5 kişiden çekiliş yapalım TC onayı ve 1000 mesaj şartı olsun
İssiz gibi dakka başı yazmıyorum benDostom bu forumda 8-10 gündür aktifim zaten her gün rolling felan oluyor günde 300-400 mesaj yazıyorum 2-3 gün foruma gelsen zaten olur 1000 mesaj
Her isteyene verilmezBende isterım
Eeee o zaman niye listede degilim diye sormaİssiz gibi dakka başı yazmıyorum ben
Sen ne atliyon kardeş?Eeee o zaman niye listede degilim diye sorma
Geçende aynısını bana yaptın bir şey demedim zorlama kendini kardeş )Sen ne atliyon kardeş?
İsteyim valla dostum yoksa takip ederim az çok görüyorsundur.Umarkm kazanırsınTakibe gerek yok
32-42 ilk yarı bitti
Sıkıntı yok gelsindeValla Sen yazmasan haberimiz bile yok
Sıkıntı yok dostumİsteyim valla dostum yoksa takip ederim az çok görüyorsundur.Umarkm kazanırsın
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!