Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kazandı Dengebet 10 Kişiye 25 TL Ödüllü Kupon!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Admin

Administrator
Kuponu baştan sona kadar takip şart olduğunu ve T.C onayı şart olduğunu belirtmiştik. Bazı arkadaşlar 1 -2 mesaj yazıp devamını getirmemişlerdir. Bazılarıda beğenip geçmiştir. Sadece takip ve şartlara uyan arkadaşlar aşağıdaki listededir.

EL MATADOR
JaguAR
ownhead
Willy Solomon
palantis38
Boyka01
Megastarkan
tolga27
Duman99
asus1995

kadircan4747

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Kuponu baştan sona kadar takip şart olduğunu ve T.C onayı şart olduğunu belirtmiştik. Kuponu baştan sona kadar sadece bu arkadaşlar takip etmişler. Bazı arkadaşlar 1 -2 mesaj yazıp devamını getirmemişlerdir. Bazılarıda beğenip geçmiştir. Sadece takip ve şartlara uyan arkadaşlar aşağıdaki listededir.

EL MATADOR
JaguAR
ownhead
Willy Solomon
palantis38
Boyka01
Megastarkan
tolga27
Duman99
asus1995
Ben nie yokum abi???

Palaa

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Kuponu baştan sona kadar takip şart olduğunu ve T.C onayı şart olduğunu belirtmiştik. Kuponu baştan sona kadar sadece bu arkadaşlar takip etmişler. Bazı arkadaşlar 1 -2 mesaj yazıp devamını getirmemişlerdir. Bazılarıda beğenip geçmiştir. Sadece takip ve şartlara uyan arkadaşlar aşağıdaki listededir.

EL MATADOR
JaguAR
ownhead
Willy Solomon
palantis38
Boyka01
Megastarkan
tolga27
Duman99
asus1995
Adam haklı. Ben 5 tane mesaj yazdım çisim geldi devam ettirmedim. Bravo admin en. Hakedene hakettiğini vereceksin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap