Hepimizi açız ,?Varsa sen bana at
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Hepimizi açız ,?Varsa sen bana at
Yok o gün 3kişi 27 verelim dedik 270 verdik yeter o kadar para bana kadar bile değilHepimizi açız ,?
Naber La Yapram .yok sağol sana bol şans
sokarım yapragına ibineNaber La Yapram .
Sen her kupona 1k basıyon koymaz sana ??Yok o gün 3kişi 27 verelim dedik 270 verdik yeter o kadar para bana kadar bile değil
farklı atsın 27 27.01 27.02 ama böyle nankörlere yaranamazsınYa Abi ne Ugrasiyorsun keske Pespese Atmasaydin
Sağlık Olsun.
ÖDÜL SENİNSende bana yolla direk knk ?
çeşme var çünkü dimiSen her kupona 1k basıyon koymaz sana ??
Söylediği yanlış ayıp yanluş kelime etmişfarklı atsın 27 27.01 27.02 ama böyle nankörlere yaranamazsın
AğzI Olan Konusuyor işte.farklı atsın 27 27.01 27.02 ama böyle nankörlere yaranamazsın
kendi paranıdamı ona attın@crazyfrok33 benim paramı @Zagor A at düşünce Bekliyorum azıcık yüzün varsa
Keşke olsa hepimizde ? para aksaçeşme var çünkü dimi
YAW HAYATNDA FORUMLARDA DAĞITIMI MI VAR SANKİ GELMİŞ BOŞ KONUSUYORSöylediği yanlış ayıp yanluş kelime etmiş
eee ona görede ya çok kazanıyor ya çok kaybediyor. benim gibi 1 tl 1 tl oynamıyorkiSen her kupona 1k basıyon koymaz sana ??
Atmaz o knk kesin ?@crazyfrok33 benim paramı @Zagor A at düşünce Bekliyorum azıcık yüzün varsa
Ödülü attım ama azıcık delikanlıysa geri atarkendi paranıdamı ona attın
O keyif vermiyo işte ben 10 u 20 yapsam ne yapmasam ne ?eee ona görede ya çok kazanıyor ya çok kaybediyor. benim gibi 1 tl 1 tl oynamıyorki
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!