girmemesi lazımBu %40 kayip spor freebet promosyonu son islem bonusa mi giriyor @Admin
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
girmemesi lazımBu %40 kayip spor freebet promosyonu son islem bonusa mi giriyor @Admin
Atlas cenabet site salla orayıeklenir eklenir. mk 25 tl em vardı maksibete atıp 50 çekiyorum. geri 25 i atlasa atıp kaybediyorum. kalan 25 geri maksiye at geri 50 çek geri atlasta kaybet. 3 kere aynı şey oldu
- Tarih ve ID
- Sistem
- Miktar
- Durum
- 19/01/2022-21:14:21ID: 110649501
- MaksiparaPayfix
- 50 TRY
- Ödendi
- 19/01/2022-19:52:21ID: 110641060
- MaksiparaPayfix
- 50 TRY
- Ödendi
- 19/01/2022-18:47:07ID: 110633980
- MaksiparaPayfix
- 50 TRY
- Ödendi
Şimdi sonuçlanır yazar son işlem etkinlik bonusu diye :d cevap yazsa ona gore yatirim yapicam 100₺ paparadangirmemesi lazım
yok dayi son islem bonus olarak gecmiyo o bende cok aldmŞimdi sonuçlanır yazar son işlem etkinlik bonusu diye :d cevap yazsa ona gore yatirim yapicam 100₺ paparadan
26 sını bana atarmısınŞimdi sonuçlanır yazar son işlem etkinlik bonusu diye :d cevap yazsa ona gore yatirim yapicam 100₺ paparadan
He iyi o zaman.yok dayi son islem bonus olarak gecmiyo o bende cok aldm
oraya yatırma eklenir bonusŞimdi sonuçlanır yazar son işlem etkinlik bonusu diye :d cevap yazsa ona gore yatirim yapicam 100₺ paparadan
Yatırmicam zaten para yok oyle bir durum olsa arkadaştan isticektimoraya yatırma eklenir bonus
vay ückagıtcı az önce yatıracam dedinyaYatırmicam zaten para yok oyle bir durum olsa arkadaştan isticektim
Tamam işte arkadaştan ibana 100 alıp paparaya atıp ordan yatırcaktım gerek yokmuşvay ückagıtcı az önce yatıracam dedinya
yav pala bıyık sen bizi yeme bari papara atıyorumTamam işte arkadaştan ibana 100 alıp paparaya atıp ordan yatırcaktım gerek yokmuş
ay aklımı miken kovboy para bitince öyle güzel maçlar gözüme görünüyorki vay salak kafamTamam işte arkadaştan ibana 100 alıp paparaya atıp ordan yatırcaktım gerek yokmuş
Talebiniz olumsuz sonuçlandırılmıştır..yav pala bıyık sen bizi yeme bari papara atıyorum
Bırak maçı da ne @kadircan4747 var ne de @Samurai1 nerde bunlaray aklımı miken kovboy para bitince öyle güzel maçlar gözüme görünüyorki vay salak kafam
attım dm den papara @Samurai1 geçen benim mesajlara gülücükler saçmış ta kadircan ı bilmiyorumBırak maçı da ne @kadircan4747 var ne de @Samurai1 nerde bunlar
Gizli ajan samurai galiba. Yorumları okuyup tepkime verip gidiyorattım dm den papara @Samurai1 geçen benim mesajlara gülücükler saçmış ta kadircan ı bilmiyorum
yine yolundasınyav pala bıyık sen bizi yeme bari papara atıyorum
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!