Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Özelden yaz yardım edeyimYokmu bu bitci den anlayan hesap onaylandi nasil cekecez
Çekim için 30 lazimYokmu bu bitci den anlayan hesap onaylandi nasil cekecez
Herkes yatırumsiz çekti yeni kural mi cikardilarÇekim için 30 lazim
Ya yok bir arkadas bonus çevirmiş çekim için yatırım istiyorlar bitci ile alakası yokHerkes yatırumsiz çekti yeni kural mi cikardilar
?????Ya yok bir arkadas bonus çevirmiş çekim için yatırım istiyorlar bitci ile alakası yok
Haftasonu havale yapmıyorlarmis acelesi varsa hallederim ben şimdi talep edersen pazartesiye kalır haberin olsunYokmu bu bitci den anlayan hesap onaylandi nasil cekecez
vallahi helal olsun tanımadıgın adama yardım ediyorsun biz burada yardım yaptıgımız adamdan zor durumdayız diye bi 100 tl alamıyoruz 2 gündür ya sabırHaftasonu havale yapmıyorlarmis acelesi varsa hallederim ben şimdi talep edersen pazartesiye kalır haberin olsun
Anlattım dostum özelden resimleriyle birlikteHaftasonu havale yapmıyorlarmis acelesi varsa hallederim ben şimdi talep edersen pazartesiye kalır haberin olsun
Bol sanssssAnlattım dostum özelden resimleriyle birlikte
Ona bol şansBol sanssss
Pazartesiye kalir büyük ihtimalleBeyler satisi yaptim çekim kaldi iban a yazsak hemen gelirmi
Hafta sonu ve resmi tatillerde verilen TRY çekme emirleri Havale ise işlem sırasına göre, EFT ise bir sonraki ilk iş gününde gerçekleşmektedir.Beyler satisi yaptim çekim kaldi iban a yazsak hemen gelirmi
Kanka sen hallettik deyince bende sormadım da ben şuan bile çekebilirim onu demek istemiştimHafta sonu ve resmi tatillerde verilen TRY çekme emirleri Havale ise işlem sırasına göre, EFT ise bir sonraki ilk iş gününde gerçekleşmektedir.
Meali şu diyor ki anlaşmalı bankamız ise hemen gelir yok değilse pazartesiye kalir hangi bankaya çekeceksin
Anladım dostum ben direk ıbana çekecek diye anladım haklısınKanka sen hallettik deyince bende sormadım da ben şuan bile çekebilirim onu demek istemiştim
Ücreti mukabilinde ????@Muric81 ver hesabı yaz telegram dan 15dk içinde para sende ??
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!